Målløst på Upton Park

Jesse Lingard (bildet) var nære scoring, men det endte målløst for U21-laget fredag kveld.

Fredag kveld klokken 20:00 møtte U21-laget West Ham på Upton Park

Det ble en nokså kjedelig affære, og kampen endte 0-0.

Etter uavgjortresultatet ligger Manchester Uniteds U21-lag på en tredjeplass på tabellen.

Det er verdt å merke seg at Nick Powell ikke var i troppen, noe som kan bety at han blir å finne lørdagens A-lagstropp mot Norwich.

West Ham U21 0-0 United U21

United: Ben Amos .Marnick Vermijl, Tom Thorpe, Michele Fornasier, Sean McGinty – Frederic Veseli, Charni Ekangameme – Larnell Cole, Adnan Januzaj (Tom Lawrence, 72.), Jesse Lingard – Jeff Schlupp

Uben.innb: Jonny Sutherland, Tyler Blackett, Gyliano van Velzen, Reece James

West Ham startet på sin side med følgende elleve:

Larkins – Spence, Nasha, Potts, Shaw – Ruddock, Moncur – Turgott, Lletget, Lee – Wellington Paulista

Benken: Bywater, Baxter, McCallum, Miles, Onariese

Man kunne se kampen på Viasat Sport HD, eller følge de viktigste hendelsene her:

Første omgang

0 Hjemmelaget sparker kampen i gang.

4 Gjestene fra Manchester har åpnet best de første minuttene, og har hatt mange fine kombinasjoner.

12 Kampen åpnet bra for bortelaget, men akkurat nå er kampen nokså kaotisk, og ingen av lagene er i stand til å ta skikkelig tak i kampen.

17 Stor sjanse for West Ham! Lletget blir spilt gjennom på høyresiden, men velger å skyte fremfor å spille Wellington Paulista som var bedre plassert. Skuddet går i nettveggen.

22 West Ham har overtatt initiativet de siste minuttene, uten at det har blitt noen nevneverdige farligheter ut av det.

24 Kampens største sjanse for West Ham! Wellington Paulista spilles gjennom, men er litt presset, og klarer ikke å sette ballen mellom stengene.

30 De hvitkledde fra Manchester har fortsatt ikke skapt en stor sjanse.

34 Bortelaget nærmer seg litt nå. Lingard med et halvfarlig skudd like utenfor stolpen.

35 Kjempesjanse for bortelaget! Schlupp bruker sin enorme fysikk til å dra seg forbi på kanten, før han slår ballen tilbake til Januzaj som står på 14 meter, men unggutten skyter to meter over tverrliggeren.

44 Kampen har roet seg igjen, og det ligger ikke akkurat noen scoring i luften i øyeblikket.

PAUSE

En nokså kjedelig førsteomgang er over på Upton Park. West Ham skapte kampens to første sjanser ved Lletget og Wellington Paulista, mens Manchester United måtte vente hele 35 minutter før de noterte seg for en halvfarlighet. Ett minutt senere skapte prøvespiller Schlupp en stor sjanse da han dro seg forbi på venstrekanten, men Adnan Januzaj klarte ikke å presse avslutninger under tverrliggeren fra 14-15 meter.

Andre omgang

46 Schlupp og Januzaj sparker i gang andre omgang.

52 Bortelaget har åpnet andre omgang best.

54 Januzaj åpner forsvaret med en lekker utsidepasning. Cole skaffer en corner, som McGinty er nære å sette i mål. Det nærmer seg.

58 Schlupp går ned innenfor West Hams 16-meter, men dommeren velger å ikke blåse på det som kunne se ut som en klar straffe.

61 United nærmer seg stadig. Et godt innlegg fra McGinty finner Lingard på bakre stolpe, men Larkins gjør en god redning. I andrebølgen avanserer McGinty inn i 16-meteren og skyter ballen i nettveggen.

62 Elliot Lee løsner skudd fra rundt 25 meter, men skuddet går rett i klypene på Amos.

70 Har vært noen rolige minutter på Upton Park nå.

71 Tom Lawrence kommer inn for Adnan Januzaj. Humoristisk jubel fra tribunen når fjerdedommeren først holder opp en tom tavle, men får til slutt orden på tallene.

74 Schlupp kaer til med sin beste fot, men venstrebenskuddet går utenfor stengene.

76 West Ham med et hardt innlegg fra høyresiden, men Amos får kontroll.

78 Schlupp skyter fra 25 meter, men ballen stiger til værs.

78 To bytter for hjemmelaget: Amor Nasha kommer inn for Kieran Bywater, mens Paul McCallum kommer inn for Wellington Paulista.

81 United får et frispark på 26-27 meter. Jesse Lingard skyter, men keeper kontrollerer bare ballen ut til femmeter.

84 Begge lag klarer å skape et visst trykk, uten at det foreløpig blir noen store mulighet ut av det.

88 789 tilskuere har tatt veien til Upton Park i kveld.

90+2 Larnell Cole løfter ballen inn i 16-meteren, men keeper kommer ut og plukker ballen. Da ender det nok målløst her.

SLUTT

Kampen tok seg opp i andre omgang, og det ble skapt noen flere sjanser. Likevel var kampen treg og sjansefattig, og 0-0 gjenspeiler absolutt kampbildet godt. Bortelaget var best, kampen sett under ett. Manchester United hadde veldig god kontroll bakover, men manglet den nødvendige giftigheten i boksen for å sette inn den avgjørende scoringen.

U21-laget møter West Ham igjen allerede på onsdag når London-laget kommer på besøk til Manchester.