Målløs Chicharito

Men United-spissen fikk nye 45 minutter i natt.

MEXICO-CHILE 1-0:

Javier Hernandez fikk en noe uheldig start på 2011/12-sesongen da han pådro seg en hjernerystelse på sin aller første trening med laget, på Red Bull Arena i New Jersey.

Den meksikanske spissen var imidlertid tilbake på benken mot Tottenham, og fikk de ti siste minuttene da. Mot Arsenal, i forrige seriekamp, fortsatte comebacket da han kom innpå for en strekkskadet Danny Welbeck i 1. omgang.

Hernandez scoret så sesongens første mål, da Mexico spilte 1-1 mot Polen forige uke, og i natt fikk han nye 45 minutter med spilletid da Mexico slo Chile 1-0 i Spania.

For en gangs skyld scoret han faktisk ikke. I stedet ble Andres Guardado matchvinner for meksikanerne, men det skulle bety at ingen bør bli overrasket om Chicharito scorer i neste landskamp, mot Brasil, i oktober. 23-åringen har nemlig scoret 12 mål på de 13 siste landskampene sine, og det har ikke gått mer enn én kamp uten scoring i samme periode.

Siden Danny Welbeck skadet seg mot Arsenal er det forresten forventet at Chicharito spiller fra start for United borte mot Bolton førstkommende lørdag.