Mål og målgivende for Zaha

Stor dag for Wilfried Zaha og Michael Keane i Championship.

Crystal Palace – Hull 4-2

Crystal Palace holder følge med tetlagene i Championship etter en sterk seier mot opprykksrival Hull. Kevin Phillips ble den store helten etter tre mål i sin første kamp fra start for klubben, mens United-spiller Wilfried Zaha scoret det siste.

Zaha hadde ifølge BBC også to målgivende pasninger til Phillips, og bidro sånn sett stort til at Palace vant mot laget som lå på 2. plass på tabellen før kampen. Palace ligger selv på 4. plass – to poeng bak Watford på direkte opprykksplass.

Leicester – Leeds 1-1

United-spiller Michael Keane ble den store helten da Leicester fikk med seg ett poeng hjemme mot Leeds. Det gikk nemlig mot tap da Keane stanget inn 1-1 i kampens 94. minutt. Leicester ligger dermed fortsatt på play off-plass i Championship.

Peterborough – Charlton 2-2

Scott Wootton og Davide Petrucci kom aldri på banen for Peterborough.

Nottingham Forest – Ipswich 1-0

Reece Brown kom innpå 17 minutter før full tid, men da kjempet Ipswich med bare ni mann etter to utvisninger. Til slutt ble det for mye, og Forest avgjorde med en scoring fem minutter før full tid. Ipswich kjemper for å unngå nedrykk fra divisjonen, men ligger nå på rett plass.

Burnley – Barnsley 1-1

Ryan Tunnicliffe kom aldri på banen for Barnsley.