– Må vise folk at José har rett

Joel Castro Pereira har fått ros. Den ønsker han å gjøre seg fortjent til.

Med David de Gea og Sergio Romero fremfor seg, så blir det ikke så mye spilletid på førstelaget for Joel Castro Pereira.

Portugiseren surmuler ikke akkurat av den grunn – og forklarer hvorfor han akkurat nå kan lære vel så mye av å være tredjekeeper som å spille regelmessig førstelagsfotball på lån.

– Jeg er veldig fornøyd. Som tredjekeeper har jeg to toppkeepere fremfor meg, og de hjelper meg mye også, sier han i et intervju med ManUtd.com.

– De har mye erfaring, og de kan hjelpe meg med det. Selvsagt har jeg [i tillegg] en manager som har hjulpet meg veldig mye, og som alltid har vært på min side. Jeg lærer mye, så jeg er lykkelig hvor jeg er.

GOD MÅLVAKTSTRIO: Sergio Romero, David de Gea og Joel Pereira.

Mourinho erklærte i sommer at Pereira kan bli den beste portugisiske keeperen i den generasjonen som er på vei, og er tydelig en beundrer av landsmannen.

– Det er selvsagt veldig fint å høre gode ting som kommer fra manageren. Nå må jeg vise folk at han har rett om meg, og at alt han sier faktisk er sannheten.

– Jeg bare lærer og får litt erfaring. Vi får se hva som skjer videre.

Pereira spilte for øvrig hele kampen da Portugals U21-landslag fredag vant 7-0 mot Liechtenstein. Les landskampoppsummeringen vår her.