– Må pakkes inn i bomull

VÅR SPILLERBØRS: Eric Bailly var banens gigant, mens Paul Pogba danset som Michael Jackson.

United gjennomførte en perfekt bortekamp mot Burnley og vant 2-0 etter scoringer av Anthony Martial og Wayne Rooney.

Supporterklubbens Eivind Brennhovd Holth har sett nærmere på spillerne som gjorde jobben for José Mourinho.

David de Gea – 6,5

Spanjolen har nå stått to strake kamper – mot Chelsea og Burnley – uten å få et eneste skuddforsøk på seg. Men selv om De Gea aldri ble satt skikkelig på prøve på Turf Moor, sendte hjemmelaget flere ubehagelige innlegg spanjolens vei. Plukker stort sett det forsvaret ikke rydder unna.

Matteo Darmian – 6

Rufsete førsteomgang, der han blant annet skaper kaos med et svakt klareringsforsøk og mister ballen utover sidelinjen. Bedre etter hvilen, selv om han ikke fikk spesielt vanskelige spørsmål av George Boyd.

Eric Bailly – 8

Banens gigant! Rydder opp i stor stil gang på gang og får Andre Gray og Ashley Barnes til å se ut som smågutter. Kun 3 av Burnleys 22 innlegg kommer til rett adresse, mye takket være ivorianeren. Den ene gangen han er på etterskudd, avblåses Burnley-angrepet for offside. Må pakkes inn i bomull før City-kampen.

Daley Blind – 7

Ikke like dominerende som makkeren, men stødigere enn mot Anderlecht. Flest ballgjenvinninger (12) sammen med Paul Pogba og brudd (5). Innledet sesongen som midtstopper med Bailly, men kampen mot Burnley var likevel regnet som en slags test, all den tid Blind stort sett har spilt back de siste månedene. Holder nullen mot et av ligaens tøffeste hjemmelag og bør få fornyet tillit mot Manchester City.

Ashley Young – 6,5

Et godt eksempel på hvor bred United-stallen faktisk er. Gjør en godkjent jobb defensivt mot Robbie Brady, men en relativt anonym dag i solskinnet for Young. To grusomme balltap ved egen 16-meter i løpet av de ti første minuttene.

Ander Herrera – 7

Spiller en helt annen rolle enn mot Chelsea, men markerer seg igjen med en smart og presis målgivende pasning. Løper og løper, og fungerer godt sammen med Paul Pogba og Marouane Fellaini. Kampens mest pasningssterke spiller.

Marouane Fellaini – 7

Lager mange frispark innledningsvis, samtidig som vi ikke skal undervurdere måten han bryter opp motstanderens angrep. Spiller kanskje med større selvtillit enn noen gang i United-trøya og virker langt mer komfortabel med ballen i beina enn tidligere. Header rett på Tom Heaton på et hjørnespark etter 12 minutter.

Paul Pogba – 7

Strør og styrer, men mangelen på målpoeng frustrerer både supporterne og Pogba. Samtidig skal det tas med i betraktningen at franskmannen spiller hvert eneste minutt for United, og i så måte er han uforskammet frisk. Dansetrinnene før 2-0 ville selv Michael Jackson vært stolt av. To langskudd – ett på Heaton og ett utenfor. Pogbas tilstedeværelse kan ikke undervurderes og derfor bekymrer en mulig skade.

Jesse Lingard – 6

Lite involvert, selv om han setter fart på et par kontringer. Erstattes av Marcus Rashford i det 69. minutt.

Wayne Rooney – 6,5

Noterer seg på scoringslisten for første gang siden januar uten å gnistre. Mye involvert i det United skaper som venstreving, men likevel en påminnelse om at Rooney ikke lenger er den han en gang var. Uansett en etterlengtet opptur for United-kapteinen. Kunne gitt United ledelsen etter et Martial-innlegg og reagerte voldsomt da han ble felt innenfor 16-meteren av Joey Barton. Uheldig når han sklir i det han mottar ballen på en kontring i andre omgang.

Anthony Martial – 7,5

Snakk om svar på tiltale! Truer Burnley-forsvaret med fart og fysikk og viser at han kan være et alternativ for Mourinho uten Zlatan Ibrahimovic i sesonginnspurten.  Herlig driv og besluttsomhet når han gjør 1-0 – franskmannens 25. mål for United. Også involvert i 2-0. Britiske medier fråtser med overskriftene om sesongens dyreste mål, men prestasjonen var verdt hvert eneste pund. Byttes ut med Henrikh Mkhitaryan ti minutter før slutt.

Marcus Rashford (69.), Henrikh Mkhitaryan (80.) og Michael Carrick (90.) spilte for lite til å få karakter.

Uenig? Del din mening i kommentarfeltet nedenfor!