– Må opprettholde flyten

Chris Smalling om de resterende kampene i Premier League og finalen i Stockholm.

Nå som topp-fire er ute av våre hender er det klart at finalen i Stockholm er hovedfokus for Manchester United og José Mourinho.

Chris Smalling mener at det fortsatt er mye å spille for. Det gjelder å spille om en plass i finale-laget, men også å opprettholde momentum inn mot finalen. 

– Det er viktig å opprettholde formen. Sånn sett passer det perfekt med disse to kampene (Southampton og Crystal Palace) før finalen, slik at alle er i god form og påskrudd før finalen. Vi er klare for alt, sier Smalling til klubbens offisielle hjemmeside.

– Alle er så klart klar over hva som venter i den siste kampen for sesongen, men nå handler det om forberedelser og kamptrening.

Grei dag å være kaptein: Chris Smalling og Eric Bailly med Ligacup-troféet.

Tar ikke lett på Premier League

Til tross for at Manchester United ikke lenger har mer enn stolthet å spille for i serien, peker Smalling på faktorer som kan bli avgjørende i serieinnspurten.

– Det vil aldri la seg gjøre å ta enkelt på Premier League. Vi glemmer ikke finalen, men spillerne fokuserer nå på å imponere treneren på treningsfeltet og i de resterende serie-kampene. Det er ingen som slapper av, alle gir alt hver dag for sjefen.

Smalling avslører også at Mourinho har presisert at han følger nøye med på hvordan spillerne nå leverer både på Carrington og i kamp – og at spillerne er komfortable med dette.

Ser mot Southampton

Sist de to lagene møttes kunne United til slutt løfte Ligacup-troféet. Kapteinen vår i den kampen var Chris Smalling, noe han åpenbart ser tilbake på med stolthet.

– Klart at det var en stor ære for meg. Southampton har generelt vært et godt lag de siste sesongene, både hjemme og borte. Til tross for utskiftning både på trener og spillerfronten har de klart å holde seg der oppe.

“Vi tar ikke lett på oppgaven, men vi vet også at borteformen vår har vært bra denne sesongen.”

– Chris Smalling