Ikke sikkert at Europa League fullføres

Det er en viss sjanse for at ikke resten av Champions League eller Europa League vil gjennomføres, ifølge UEFA-presidenten. Det gjelder å få det fullført innen 3. august, sier han.

Når skal Europa League og Champions League fullføres?

Det er ikke sikkert ennå, og UEFA åpner opp for at en må være fleksible – innenfor en viss grense.

– Innen 3. august må begge turneringer ha blitt fullført, siteres UEFA-president Aleksander Ceferin på flere steder, blant annet her, etter et intervju med den tyske TV-kanalen ZDF.

UEFA skal senere ha avvist at Ceferin kom med en nøyaktig dato.

– Vi er i en situasjon vi ikke har vært i før, og vi må være fleksible. Vi kan spille på samme dag, til og med samme tid, som de lokale ligaene. Vi har flere ulike planer for å sette i gang igjen med Champions League og Europa League i mai, juni og juli, og det er til og med en mulighet for at de resterende kampene ikke blir spilt i det hele tatt, skal Ceferin ha sagt (disse sitatene skal ikke UEFA ha avvist at sloveneren kom med).

– Det kommer helt an på de respektive myndighetene i hvert land, og om de vil tillate turneringene å bli fullført – hvis de sier at ingen fotballkamper kan spilles, så er det ingenting vi kan gjøre. Når det blir september eller oktober vil det være for sent.

Marca skriver at Ceferin også skal ha sagt at det kan bli formatendringer – både at det blir slutt på at det er to kamper, men også at det kan avsluttes med en miniturnering i samme by.

HADDE FULL KONTROLL MOT LASK: Manchester United.