Blackett fikk sin U21-debut

Og Michael Keane startet EM-kvalifiseringskampen mot Moldova som England U21 vant 3-0.

De engelske ungguttene hadde allerede spilt ni av totalt 12 EM-kvalifiseringskamper, og ledet Gruppe 1 suverent med 25 poeng – ni poeng foran serietoer og tirsdagens motstander, Moldova.

Etter å ha slått Lithauen 1-0 på bortebane for bare fire dager siden, ville seier mot borte mot Moldova tirsdag bety mye for Gareth Southgates menn som sikter seg inn på gruppeseier.

Og seier ble det.

Manchester United var representert med to menn – Michael Keane som startet kampen ute på høyreback og Tyler Blackett som kom inn fra benken i det 80. minutt.

Etter aggressivt press innledningsvis kom uttellingen allerede etter 16 minutter. Nathan Redmond fant West Bromwich’ talentfulle Saido Berahinos hode med et innlegg inne i boksen, og 21-åringen sørget dermed for Moldovas første baklengsmål på hjemmebane i EM-kvalifiseringen.

Seks minutter etter pause kom kampens andre scoring. Tottenhams Harry Kane sentret ballen til Saidy Berahino som skjærte inn i 16-meteren og plasserte ballen lavt i hjørnet og sørget for sin andre scoring for dagen.

Tre minutter etter at Blackett kom inn på banen scoret Harry Kane kampens tredje og siste mål. Kanes klubbkamerat Tom Carroll serverte ham ballen i bakrom med en chip, unggutten brukte litt unødvendig tid på å få ballen under kontroll, men Spurs-spissen dro seg forbi en forsvarer og sendte ballen lavt nede i hjørnet.

England U21: Bond, Moore, Keane, Garbutt (Blackett, 81.), Lascelles, Forster-Caskey, Carroll, Redmond (Ings, 81.), Hughes, Berahino (Pritchard, 81.), Kane.
Benk: Blackman, Gibson, Ince, Woodrow.

Moldova U21: Koselev, Gheorghiu, Jardan, Focsa, Bogdan, Zasavitchi, Rata, Anton, Mirza, Milinceanu, Dima.