Lukaku og Fellaini for Belgia

Men vil krølltoppen være i stand til å spille?

Sammen med United-kamerat Romelu Lukaku, er Marouane Fellaini en av hele 27 spillere som har blitt innkalt til tjeneste for landslagssjef Roberto Martinez’ allerede VM-klare Røde djevler, Belgias Rode Duivels.

Anledningen er de to VM-kvalifiseringskampene mot Bosnia & Herzegovina, i Sarajevo den 7. oktober, og mot Kypros, hjemme i Brüssel, tre dager senere.

Les også: Fire mann i England-troppen og Vraket av Frankrike

Ankelskadet og usikker

Det store spørsmålet er om Marouane Fellaini i det hele tatt vil bli til nytte for Martinez. United-spilleren sliter med en ankelskade som hindret ham i å ta del i onsdagens kamp i Moskva. Det er også høyst usikkert om han blir klar igjen til lørdagens Premier League-møte med Crystal Palace hjemme på Old Trafford.

Kom igjen, Roberto – du har ingenting å tape.

Med tanke på skadesituasjonen på Uniteds midtbane, med Paul Pogba og Michael Carrick effektivt satt ut av spill, tenker vi at José Mourinho i dette tilfellet ville satt stor pris på en aldri så liten håndsrekning fra Roberto Martinez.

Siden den 44 år gamle spanjolen allerede har sikret VM-billetter til seg og sine, vil han, uten å risikere noe, kunne la Marouane Fellaini få benytte landslagspausen til restitusjon og ingenting annet før det ikke helt ubetydelige bortemøtet med Liverpool den 14. oktober.