– Lukaku advart av politiet

Lukaku beordret til å møte i retten i Los Angeles i oktober, men kan heldigvis sende advokat.

I etterkant av at Manchester United bekreftet at klubben har kommet til enighet med Everton om en overgang for Romelu Lukaku, dukket det lørdag opp rapporter fra amerikansk presse om at 24-åringen hadde blitt arrestert av politiet etter  høylytt feiring i Beverly Hills.

Det er TMZ Sports, en nettside som tilsynelatende retter det meste av sin oppmerksomhet mot idrettsstjerners privatliv, som kommer med opplysningene.

Nå viser det seg at opplysningene i beste fall er unøyaktige.

I en pressemelding bekrefter politiet at 24-åringen først ble «arrestert» men bekrefter også senere i samme melding av Lukaku ikke ble «fysisk arrestert».

Lukaku har imidlertid blitt beordret til å møte i retten i Los Angeles 2. oktober, men Sky Sports får bekreftet av politiet i Beverly Hills at Lukaku også kan sende en advokat.

I tillegg til en rekke spekulative beretninger om hva som kan ha vært bakgrunnen for hendelsen, kommer det også frem i artikkelen at naboklagene ble registrert 2. juli, med andre ord natt til forrige lørdag, og at 24-åringen ble advart av politiet, men aldri innbrakt.

Kanskje Romelu Lukaku tillater seg en aldri så liten feiring når han er blitt bekreftet som United-spiller.