– Lot aldri Chelsea hvile

United har hatt mange gode duoer, men Neville lar seg imponere av disse to.

Ca kl 16.00 på søndag kom lagoppstillingene – og med det var panikken et faktum.

Hvor var Zlatan, Mkhitaryan eller Martial?

Heldigvis visste José Mourinho visste akkurat hva han drev med.

– Det Rashford er god på i denne omgangen er svakhetene til Zlatan. Han er rask og kommer til avslutninger. Chelsea har ikke mannskap til å håndtere den trusselen fra Rashford og Lingard som ga forsvaret en meget tung dag på jobben, sa Hangeland i pausen.

Og det var flere som lot seg imponere, deriblant Gary Neville, som også har hjulpet Luke Shaw med å finne tilbake selvtillitten.

Den tidligere United-backen lot seg spesielt imponere av bevegelsene til Rashford og Lingard, og sammenlignet det med partnerskapet til Rooney og Welbeck i 2011/12-sesongen. Den gangen noterte de to seg for 46 mål til sammen.

Når han først kommer med skryt, så tar man det til seg: Gary Neville.

– Det var en brilliant forestilling. Samtlige var 9/10. Absolutt alle spilte fantastisk, sa Neville til Sky Sports (gjengitt av MEN).

– I tre, fire år har vi sett United uten stor bevegelighet på topp. Robin van Persie var heller ikke typen som løp mest gjennom en kamp. Nå ser vi spillere som beveger seg, finner hverandre og åpenbart ønsker å spille hverandre gode. Det er det beste jeg har sett av en offensiv duo i United på lang tid.

Neville innrømmer at han var blant de som stusset da han så lagoppstillingene for første gang, men han som så mange andre ble overbevist – og vel så det – av hva Lingard og Rashford leverte.

– Da jeg så de to skulle starte på topp, trodde jeg ikke de ville utfordre forsvarsrekka til Chelsea nevneverdig. Men de viste mobilitet og energi, og de stresset Chelsea-spillerne fra første sekund. De lot de aldri hvile, og de gjorde det sammen.