Nottingham Forest v Preston North End - Sky Bet Championship

Lokalavisa om Garner-fulltreffer: – For. Et. Mål

Publisert

Mange av våre utlånte var i aksjon i helga, fordelt på fredag, lørdag og søndag.

Vi fikk litt av alt: Én spiller scoret (og det var litt av et mål), en annen ble utvist, og enda en annen igjen ble skadet. Ellers var det en sjokkseier for Diogo Dalot og AC Milan borte mot Juventus, og et svært skuffende hjemmetap for Jesse Lingard.

Juventus 0-3 AC Milan

AC Milan tok et langt steg mot Champions League-spill neste sesong da de overraskende nok smadret Juventus 3-0 i Torino. Brahim Diaz, Ante Rebic og Fikayo Tomori scoret målene for Rossoneri.

Diogo Dalot kom innpå i det 82. minutt, bare sekunder før Tomoris 3-0-mål. Han leverte helt fint i sluttminuttene på høyrebacken.

Ex-red Zlatan Ibrahimovic måtte for øvrig ut med en skade i venstre kne.

Juventus v AC Milan - Serie A
SMADRET RONALDO OG JUVENTUS: AC Milan har slitt en stund, men storspilte plutselig mot Juventus, som nå risikerer å havne utenfor Champions League-plassene.

West Ham United 0-1 Everton

West Hams Champions League-muligheter har blitt kraftig redusert etter at de tapte 0-1 hjemme mot Everton.

Jesse Lingard spilte hele kampen for West Ham, men i likhet med lagkameratene klarte han ikke å få ballen i mål.

London Evening Standard gir Lingard karakteren 6 for innsatsen, og skriver at han så litt ut til å være tom for offensive idéer mot Everton-forsvaret, men trekker også frem at han hadde en nydelig inngripen som hindret Seamus Coleman i å score Evertons andre.

West Ham er trolig avhengige av hjelp fra Manchester United nå i sesonginnspurten, både til å holde Liverpool bak seg og for å eventuelt kunne ta igjen de fem poengene på Leicester.

lingardeverton090521
OMRINGET: Jesse Lingard gjorde en viktig jobb defensivt, men fikk ikke til all verden offensivt mot Everton.

Nottingham Forest 1-2 Preston North End

Nottingham har ikke vunnet mye i det siste, og tapte også i siste serierunde mot Preston North End.

Det var uansett Forest som tok ledelsen, med et glimrende lagskudd av Garner.

– For. Et. Mål. Om dette var det siste bidraget hans i en Forest-drakt, så avsluttet han i alle fall med stil. Et helt nydelig skudd som gir en god slutt på det som har vært et strålende låneopphold. Han kommer til å nå langt, skriver Nottingham Post, som gir ham karakteren for denne kampen, best på Forest.

Nottingham Forest endte på 17. plass på tabellen.

Se Garner-målet etter 30 sekunder av videoen under:

Milton Keynes Dons 0-3 Rochdale

MK Dons gikk på et stygt tap hjemme mot nedrykksklare Rochdale i sesongavslutningen i League One, og havnet dermed på nedre halvdel av tabellen.

Ethan Laird måtte ut med en skade etter en halvtime, og fikk dermed en litt sur avslutning på MK Dons-oppholdet sitt, men han har definitivt gjort inntrykk der, og det kommer trolig til å være Championship-interesse for å låne Laird neste sesong.

Stillingen var 0-0 da Laird gikk ut.

– At Ethan ble skadet forandret kampen, med tanke på mentalitet. Han var e skikkelig trussel, og at han gikk av skadet intensiteten vår litt, sa hovedtrener Russell Martin etter kampen.

Vi vet ikke hvor alvorlig skaden er per nå, men forhåpentligvis er det ikke altfor ille.

Fiorentina 2-0 Lazio

Lazios Champions League-muligheter ble kraftig reduserte etter at de tapte 0-2 i Firenze lørdag kveld.

Andreas Pereira kom inn for Lazio i det 63. minutt, på stillingen 1-0 til Fiorentina, uten at han klarte å snu kampen. Mot slutten scoret også Fiorentina 2-0-målet som avgjorde kampen.

På overtid fikk også Pereira sitt andre gule kort for kvelden da han stoppet en Fiorentina-kontring, og ble dermed utvist.

SSC Napoli v SS Lazio - Serie A
UTVIST: Andreas Pereira.

Alavés 2-2 Levante

Alavés utlignet noen minutter før slutt, og reddet ett poeng i hjemmekampen mot Levante.

Facundo Pellistri var tilbake fra skade, men startet på benken.

Han kom innpå i det 67. minutt på stillingen 1-2, så Alavés gjorde det i alle fall bedre med ham enn uten ham.

Alavés har fire poeng bak seg på tabellen med tre kamper igjen – men lagene bak er henholdsvis ett, to, to og tre poeng bak. Tirsdag spiller de en svært viktig borte kamp mot Elche, det ene av de to lagene som er to poeng bak.

Genk 3-0 Club Brugge

Club Brugge er i svak form, og kan plutselig få problemer med å holde Genk bak seg i det belgiske ligasluttspillet. Fredag tapte de stort mot nettopp Genk, og er nå «bare» fem poeng foran.

Tahith Chong kom inn i det 85. minutt for Club Brugge. På det tidspunktet var stillingen allerede 3-0 til hjemmelaget.

Andre:

• Dylan Levitt var ikke i troppen da Istra 1961 tapte 0-1 borte mot Sibenik fredag kveld. Istra 1961 ligger på nedrykksplass, og har to poeng opp til Varazdin med tre kamper igjen av den kroatiske ligasesongen. I tillegg har de en cupfinale som skal spilles.
  • Joel Pereira var ubenyttet reserve i Huddersfields 2-2-bortekamp mot Reading.
  • Di’Shon Bernard var suspendert etter forrige kamps utvisning da League Two-sesongen ble avsluttet lørdag ettermiddag. Salford City vant 3-0 hjemme mot Leyton Orient, men det var ikke nok til å klare play-off.
  • Aliou Traoré har vært skadet en stund nå, og var heller ikke i troppen da Caen tapte 0-3 borte mot Toulouse. Med én kamp igjen av sesongen er det en risiko for at Caen kan rykke direkte ned (om Chambly tar flere poeng enn Caen i siste runde), mens de også kan havne på både kvalifiseringsplass og på trygg grunn.
  • Ellers klarte Wayne Rooneys Derby County å unngå nedrykk til League One, etter en dramatisk siste serierunde, men Teden Mengi reiste tilbake til United i midten av april på grunn av en skade. Det er ikke regnet som utenkelig at han drar tilbake til Derby for å spille der neste sesong.