Sju på rad under Ole Gunnar Solskjær!

2-1 mot Brighton.

Sju kamper under Solskjær, og United har vunnet alle sammen. Mot Brighton ble det vanskeligere enn det en stund så ut til.

United startet kampen best, men uten de aller største sjansene før Paul Pogba ble felt av Bong, og franskmannen satte selv straffesparket.

Brighton var på ingen måte ufarlige, verken før eller etter Pogba-scoringen, men noen minutter før pause doblet Marcus Rashford ledelsen etter å ha rundlurt en Brighton-forsvarsspiller, og markerte dermed sin 150. United-kamp på strålende vis.

I andreomgangen så United lenge ut til å ha full kontroll, men så reduserte plutselig Pascal Gross for Brighton, og det ble en litt mer nervøs stemning på Old Trafford.

Heldigvis holdt det helt inn, og de tre poengene ble igjen i Manchester.

Manchester United 2–1 (2-0) Brighton

Old Trafford
Premier League

Mål: 1-0 Paul Pogba (str. 27.), 2-0 Marcus Rashford (42.), 2-1 Pascal Gross (71.).

Manchester United: De Gea, Young (C), Jones, Lindelöf, Dalot, Matic, Herrera, Pogba, Lingard (Mata, 75.), Martial (Lukaku, 82.), Rashford (Darmian, 93.).
Innbyttere: Romero, Bailly, Sánchez, Pereira.

Brighton: Button, Montoya, Duffy, Dunk (K), Bong, Stephens, Propper, Gross, March, Murray, Locadia.
Innbyttere: Steele, Bruno, Balogun, Kayal, Knockaert, Andone, Gyokeres.