Shaw ikke med, men Rangnick med personlig pep-talk til fansen

Her lades opp til kveldens Champions League-oppgjør på Old Trafford!

Lagoppstillingene blir offentliggjort cirka 19.45 skandinavisk tid onsdag. Her følger vi det viktigste frem til da.

19.15: Atletico Madrid skal ha glemt taktikktavla si i garderoben, da de forlot Old Trafford etter mandagens trening. Bussen returnerte visstnok til arenaen for å plukke den opp, men det er uklart om United fikk utnyttet dette, melder The Sun.

19.00: Se videointervju med Andy Mitten.

18.20: Old Trafford – cirka 2,5 time før avspark.

18.10: Ralf Rangnick i kampprogrammet i dag.

16.20: Luke Shaw var ikke å se da spillerne sjekket inn på spillerhotellet for å lade opp til onsdagens kamp. Ralf Rangnick sa tirsdag at det var et spørsmålstegn ved hans navn, og nå virker det altså som om Shaw, som har slitt med covid, ikke rekker kampen.

Ellers var Bruno Fernandes, Edinson Cavani, Cristiano Ronaldo og alle andre i førstelagsstallen med.

16.00: Ralf Rangnick har alltid en spørsmål og svar-seanse med manutd.com før kamp. Der sier han blant annet at han ikke tenker spesielt på at La Liga flyttet Atleticos ligakamp til fredag, slik at de skulle få en dag ekstra å forberede seg på.

15.00: Ralf Rangnick har sendt en personlig hilsen til fangrupperingen The Red Army i forkant av kveldens Champions League-oppgjør på Old Trafford.

14.25: Er det Cristiano Ronaldo som skal sende United videre i Champions League i kveld? Det vil ikke overraske Raphaël Varane i så fall.

14.20: Paul Pogba fyller 29 år i dag. Blir det kvartfinale i bursdagspresang?

14.15: Rio Ferdinand med melding til United-fansen via klubbens Twitter-konto.

14.10: Som seg hør og bør når det er Champions League – spanjolene er synlig i byen!

14.05: For de av oss som skal se oppgjøret mot Atlético Madrid på norsk TV, vil det også være en mulighet til å høre hva Gary Neville mener om tingenes tilstand i gamleklubben. United-legenden stiller på sidelinjen på Old Trafford for TV 2.

14.00: Slik så det ut på Drømmenes Teater i morgentimene.