8-0-seier for De Gea

Tung dag på jobben for Bailly & co, men det ble seier for de tre andre av våre som var i aksjon. Vi fulgte landskampene.

Mandag sendte Marcus Rashford England et gigantsteg mot Verdensmesterskapet i Russland neste sommer, og tirsdag kveld var det flere andre United-spillere som var i aksjon.

Kampene vi fulgte i denne saken:

Elfenbenskysten 1–2 Gabon:
Eric Bailly spilte hele kampen for Elfenbenskysten, men hadde ikke en hyggelig dag på jobb. En ting var at han i likhet med resten av ivorianerne ikke var helt heldig på 0-1-scoringen, men dette var altså et lag de vant lett 3-0 mot på bortebane for bare noen dager siden. Gabon ledet 2-0 til pause, men fikk en spiller utvist på overtid, og da Elfenbenskysten reduserte etter litt over ti minutter av den andre omgangen, så så ting litt mer lovende ut. Det endte likevel 1-2, og Bailly & co kan bare prise seg lykkelige for at Marokko ikke klarte å slå Mali.

TAPTE: Eric Bailly og Elfenbenskysten, her fra en annen kamp.

Irland 0–1 Serbia:
Nemanja Matic spilte hele kampen for et Serbia-lag som tok nye lange steg mot VM-sluttspillet. Irland hadde ikke tapt denne VM-kvalifiseringen, men de bortesterke serberne ble for gode. Selv om Serbia måtte spille med ti mann i halve andreomgangen, klarte ikke Irland å bryte gjennom.

Italia 1–0 Israel:
Darmian startet igjen, men var denne gang flyttet over fra høyre- til venstreback. Startet kampen ganske bra, men hadde ingen stor dag på jobben. Spilte seg kanskje ikke ut av laget, og var egentlig som laget var generelt: Helt ok, men heller ikke noe mer.

Hadde nok, i alle fall om vi tar høyde for motstand, en bedre dag mot Spania.

BEDRE MOT BEDRE MOTSTAND: Darmian.

Liechtenstein 0–8 Spania:
De Gea spilte hele kampen i det som var en såpass rolig kveld at det sikkert ikke hadde gjort  store utslag om han heller hadde satt seg opp på tribunen. Hadde i alle fall én redning, men spanjolene dominerte stort, og kunne nok også ha vunnet mer.

I tillegg spilles det kamper i Sør-Amerika i natt. Antonio Valencia og Ecuador møter Peru hjemme, mens Argentina spiller mot Venezuela hjemme. Dette kommer det mer om på United.no onsdag morgen.

Har du også lest dette?

  • Pereira vant United-duellen

    Joel Castro Pereira, Regan Poole og Kieran O'Hara i aksjon for sine respektive U21-landslag.
    08. september 2017 (10:36)