LIVE: Fellaini avgjorde på overtid

Det gikk mot 1-1. Da dukket Marouane Fellaini opp. Gjenopplev kampen live her.

Manchester United – Valencia 2-1

United avsluttet også sommerens treningskamper med seier, men den satt til slutt veldig langt inne mot Valencia.

United dominerte ballinnehavet stort lenge, men skapte veldig lite. Wayne Rooney fikk en noe heldig straffe før pause, men satte straffesparket i stolpen.

Etter pause fikk Darren Fletcher til slutt hull på byllen, men da hevet bortelaget seg, United gjorde noen bytter og plutselig var det spanjolene som kjørte kampen. De skapte sjanse på sjanse, og til slutt kom også 1-1.

Med et kvarter igjen å spille fikk Marouane Fellaini og Adnan Januzaj så sjansen, deres første innhopp i sommer etter at de hadde en lengre ferie etter VM, og det ble førstnevnte som kunne smile bredest etter kampen. 10 sekunder før tilleggstiden på ett minutt var ute gikk han i duell inne i feltet, en forsvarer og keeper rotet det litt til for seg selv og belgieren kunne sette 2-1. Ekstra gledelig for Fellaini som faktisk ble hånet i forkant av scoringen. En gjeng fans jublet hver gang han fikk ballen, men det var ingen tvil om at det var ment hånende.

Ser du ikke LIVE-vinduet under? Da må du trykke her for å se det.