Sikret kvartfinalebillett

United imponerte ikke, men Mata sikret 1-0 og kvartfinale. Vi fulgte kampen live.

90 +4: SLUTT: United vinner 1-0 og 2-1 sammenlagt og er videre til kvartfinale i Europa League.

90+4: Rostov får et frispark i skuddposisjon. Det er strålende slått og Romero må igjen ut i full strekk. Corneren blir det ikke noe av, for dommeren blåser av kampen!

90: Fire minutter tillegg.

86: GULT KORT: Bukharov feller Fellaini.

80: BYTTE: Devic kommer inn for Prepelita. Kireev kommer også inn for Bayramyan.

78: God mulighet for Rostov. Bukharov kommer til en farlig heading, men Romero redder til corner. God, og viktig redning. Russerne satser nå.

73: Målet betyr at Rostov kun får ekstraomganger hvis de scorer ett mål. Men målet gir nok United etterlengtet selvtillit. Psykologisk viktig scoring i en periode United slet.

70: MÅL 1-0 UNITED: Der satt den! United kontrer, og Mkhitaryan kommer i fint driv på høyre. Han slår inn foran mål, Zlatan hælklakker ballen videre til Mata, som får en enkel oppgave på bakre stolpe.

66: Rashford får instruksjoner av Mourinho nå. Nærmer seg et innhopp.

64: Rostov har yppet seg litt i andreomgang. Nå må United opp i ringa.

63: BYTTE: Jones kommer inn for Blind, som har fått seg en liten smell.

61: BYTTE: Bukharov inn for Azmoun for Rostov.

60: En time spilt på Old Trafford, og det står 0-0. Det hadde nok fått ganske høy odds. Men det er nok til å gå videre altså.

58: Zlatan river seg løs og legger inn foran mål, men Rostov-keeperen holder ballen enkelt. United nærmer seg.

57: United vender spillet fint og Valencia kommer til innlegg fra høyre. Finner hodet til Zlatan, men svensken kommer ikke skikkelig over ballen, og da går den over mål.

53: Der kom Rostovs mulighet. Sardar utfordrer Rojo og klemmer til utenfor 16-meteren. Romero må ut i full strekk og det blir corner. United får til slutt kontroll, men det minuttet var en vekker.

51: United har fortsatt dominansen fra den første omgangen, men det er målløst på Drømmenes Teater.

47: BYTTE: Pogba setter seg ned på matta. Krysser fingrene for at det ikke er noe strekk eller alvorlig, men han må byttes ut. Inn kommer Marouane Fellaini.

46: Da er vi igang med de siste 45. Nå gjelder det gutter!

45+1: PAUSE: 0-0: United har vært det klart beste laget i førsteomgang, men har ikke klart å få hull på byllen. En ganske vanlig omgang på Old Trafford i årets sesong – stor dominans, og dårlig uttelling. Vi krysser fingrene for at løsner foran mål etter pause.

45 +1: Pogba med et godt skudd, men Rostov-keeperen er med på notene. Corneren rekker vi ikke å ta før dommeren blåser av omgangen.

40: Frispark i god posisjon for United. Pogba og Zlatan står klar. Franskmannen får muligheten, men forsøket er elendig. Milevis over mål.

35: Vi har kommet til ufattelig mange gode innleggsposisjoner så langt, men kvaliteten på innleggene har vært skuffende.

34: Ny stor sjanse! Denne gangen er det Zlatan som kommer på venstresiden. Han drar av en mann og klemmer til, men ballen smeller klokkerent i stolpen.

31: Rostov er ikke helt ufarlige når de kommer fremover, men har ikke skapt noen ordentlige sjanser til nå.

29: Mata trer Mkhitaryan i gjennom alene med keeper, men armeneren lobber ballen like utenfor mål. Nære!

26: United-fansen vil ha straffe etter at Mkhitaryan får en liten puff i ryggen av keeperen i en duell, men det hadde nok vært litt vel billig å få straffe der.

21: Blind har kommet i flere gode innleggsposisjoner, men kvaliteten på innleggene har vært så som så fra nederlenderen. Men United har hatt full kontroll så langt.

16: Ny stor mulighet for United. En FANTASTISK pasning fra Mata finner Zlatan som header ballen over keeper, men kommer veldig skrått på mål. Rostov kommer tilbake med flere spillere, mens Zlatan ikke får hjelp, og dermed ebber det ut i ingenting. Der burde flere United-spillere kommet raskere etter.

14: United har åpnet klart best. Rostov har knapt vært på hjemmelagets banehalvdel så langt. Vanskelig å tro at de skal score her i kveld.

11: Fint United-angrep ender hos Valencia, som prøver å legge inn, men ballen blir blokkert til corner. Den tar United fort. Til slutt ender det opp med et skudd fra Mkhitaryan, men ballen går et stykke over mål.

8: Frispark til United i farlig posisjon, etter en hands. God skuddmulighet for Zlatan, men ballet går rett i muren denne gangen. En av Rostov-spillerne går ned, men er på beina igjen. Kanskje litt drøying på gang? Men Rostov må score…

6: United har tatt kommandoen på hjemmebane.

4: KJEMPESJANSE! Godt slått corner fra venstre lander på hodet til Rojo, som header rett på keeper. På returen dukker Zlatan opp fra kloss hold, men ballen går i stolpen og ut.

1: Blind og Valencia brukes som vingbacker i dag.

0: Kampen er i gang på Drømmenes Teater!

Startoppstillingene:

Manchester United: Romero, Valencia, Bailly, Smalling, Rojo, Blind, Pogba, Herrera, Mata, Mkhitaryan, Ibrahimovic. Benk: De Gea, Jones, Lingard, Carrick, Young, Rashford, Fellaini.

Rostov: Medvedev; Bayramyan, Mevlja, Navas, Kudryashov, Terentyev; Noboa, Prepelita, Erohkin; Poloz, Azmoun. Benk: Kireev, Bukharov, Devic, Goshev.