Lukaku avgjorde for United

Romelu Lukaku scoret sitt første mål i United-trøyen da United vant 2-1 mot Real Salt Lake.

Romelu Lukaku avgjorde nattens treningskamp mot Real Salt Lake da han iskaldt satte inn vinndermålet fem minutter før pause.

Men før belgieren åpnet scoringskontoen i United var det vertene som hadde vært det farligste laget og de var ikke ufortjent da Silva sendte Real Salt Lake i føringen etter 23 minutter.

Han kom seg forbi Phil Jones og plasserte ballen behersket i mål.

Ny Mkhitaryan-scoring

United trengte åpenbart en kalddusj for å våkne, og bare drøye fem minutter etter vertenes ledermål sørget Henrikh Mkhitaryan for balanse i regnskapet. Romelu Lukaku og Jesse Lingard kombinerte fint og sistnevne serverte en perfekt pasning til armeneren som styrte inn utligningen.

AVGJORDE: Romelu Lukaku ble matchvinner mot Real Salt Lake med sin første United-scoring. United vant kampen 2-1

Knappe ti minutter etter kom imidlertd scoringen de fleste snakker om. Mkhitarya fikk ballen på venstrekanten og severte til Lukaku. Belgieren vendte bort keeper og en motspiller og hamret inn sitt første mål i United-trøya.

Valencia så rødt

2. omgang ble et langt gjesp, men Antonio Valencia fikk marsjordre etter en stykk takling og både Juan Mata og Matteo Darmian hinket av banen med småskader.

Dermed ble det en langt tøffere kamp for United enn mot LA GAlaxy natt til søndag.

Marcus Rashford stjal de fleste overskriftene i den første kampen, men sine to scoringer, men også Marouane Fellaini, Henrikh Mkhitaryan og Anthony Martial tegnet seg på scoringslisten mot LA Galaxy i en seier som strengt tatt burde vært langt større.

Mot Real Salt Lake kan United være glad det ble seier i det hele tatt for vertene hadde flere gode muligheter mot slutten.

LES FULLSTENDIG LIVERAPPORT I VINDUET UNDER

Manchester United – Real Salt Lake 2-1 (2-1)

Rio Tinto Stadium (Utah), treningskamp.

Mål: 0-1: Silva (23), 1-1: Henrikh Mkhitaryan (38), 2-1: Romelu Lukaku (38).
Rødt kort: Antonio Valencia

Manchester United (1. omgang): Pereira, Fosu-Mensah, Lindelof, Jones, Blind, McTominay, Pogba, Carrick, Lingard, Mkhitaryan, Lukaku.

Manchester United (2. omgang): Romero, Darmian, Valencia, Smalling, Bailly, Pereira, Herrera, Fellaini, Mata (Mitchell 55), Martial (Tuanzebe 91), Rashford.