Etterlengtet mål og tabelltopp

LIVE: Rooney ordnet 1-0 etter Lingard-forarbeid.

0-0, 0-0 og 0-0. Dette ser kanskje mest ut som rullebåndet på en smultringfabrikk, men det var Manchester Uniteds tre siste resultater. Det gjorde at stemningen rundt Manchester United ikke var helt på topp før kampen.

Vi fikk det tøft i Moskva, der kontringsspillet til russerne tidvis bød på store problemer, men vi reddet uavgjort etter en god heading av Anthony Martial. Det bidro til at vi fortsatt har svært gode muligheter på avansement, og etter tirsdagens seier topper vi i tillegg gruppa.

Men veien dit var lang og humpete, og det så lenge ut til å ende 0-0 igjen, og det var ganske tydelige mishagsytringer fra tribunen om både spillestil og bytter.

Til slutt kom uansett målet: Michael Carrick og Jesse Lingard stod for forarbeidet slik at Wayne Rooney enkelt kunne heade inn sitt 237. mål for United. Den gjorde garantert godt! Og det var nok til seier.

Lagoppstillinger:

Manchester United: David de Gea; Ashley Young, Chris Smalling, Daley Blind, Marcos Rojo; Bastian Schweinsteiger, Michael Carrick; Juan Mata, Wayne Rooney, Jesse Lingard; Anthony Martial.

Benken: Sergio Romero, Phil Jones, Matteo Darmian, Andreas Pereira, Ander Herrera, Memphis, Marouane Fellaini.

CSKA: Akinfeev; Fernandes, Ignasevich, Berezutski, Schennikov; Dzagoev, Wernbloom; Tosic, Natcho, Milanov; Musa.

Benken: Chepchugov, Vasin, Nabakin, Golovin, Panchenko, Doumbia

LIVE

SLUTT.

90+3: CSKA kommer seg til avslutning, men enkelt for De Gea.

90+2: CSKA skaffer corner. Fellaini header unna.

90+1: Fikk ikke med meg hvor mye det var lagt til før nå. Er visst tre minutter.

90: Ferguson filmes på tribunen sammen med tidligere keepertrener Eric Steele.

89: BYTTE: Ander Herrera kommer inn for Bastian Schweinsteiger. Mange fans ville ha det byttet litt tidligere. 2-0 til PSV nå.

84: Rooney har nå tangert Denis Laws 237 United-mål, og har bare Sir Bobby (249) fremfor seg.

83: United topper nå forresten gruppa. Forhåpentligvis gjør vi det ved kampslutt også.

81: Godt forsøk av Lingard etter fin chipp av Rooney! Akinfeev må gi corner.

79: MÅL! 1-0, Wayne Rooney! Strålende tilbakelegg av Lingard etter god Carrick-pasning, og Rooney kan heade ballen i mål.

78: Stor dobbeltsjanse for Doumbia og CSKA! Spilles gjennom, men De Gea stopper på solid vis, før returen stoppes av en skliende Chris Smalling før den når målstreken. Livsfarlig.

75: Meget bra skuddforsøk av Carrick! Volley fra distanse som går like utenfor. CSKA bytter inn Aleksandr Golovin for ex-red Zoran Tosic.

74: BYTTE: Memphis kommer inn for Juan Mata. Nå har du sjansen til å bli helten, Memphis!

73: Young så ut til å felles, og mange ble lurt av dommerens peking, men det dømmes ikke straffe. Reprisen viser at Young oppsøker situasjonen, og det er nok helt riktig av den polske dommer å ikke blåse straffespark på den.

71: Lingard og Mata med godt forarbeid til Rooney, som ikke klarer å få orden på føttene (han blir riktignok hindret av en CSKA-spiller), og kapteinen roter bort sjansen.

69: Rooney holdes i trøya før han tilsynelatende felles. Hadde muligens vært litt billig, men han ropte på straffe. Fikk heller corner (som det ikke ble noe av).

68: «We’re Man United, we want to attack» synger United-fansen.

66: BYTTE: Marouane Fellaini erstatter Anthony Martial. Det er lite populært blant United-fansen. Buing mot byttet, men applaus for Fellaini.

60: PSV i ledelsen nå mot gruppeleder Wolfsburg. Det sender United ned på en tredjeplass (men opp på en førsteplass om vi bare scorer her!).

59: CSKA farlig frempå igjen, men De Gea er solid. Wernbloom får gult kort for å felle Lingard.

58: CSKA på et sjeldent angrep, men Smalling har full kontroll mot Doumbia.

57: God stemning på tribunen etter et United-offsidemål. Nå gjør United snart klar Fellaini også, ser det ut til.

55: CSKA bytter inn farlige Doumbia for Natcho.

54: Noen halvfarlige cornere nå, men vi skaper ikke de helt store sjansene.

52: Under middels klarering av Akinfeev, og Lingard får nesten avsluttet etter å ha plukket nedfallsfrukten. For mange CSKA-spillere i veien.

51: Young skaffer corner.

50: Lingard og Rojo samarbeider før sistnevnte slår inn. Denne gangen er presisjonen ganske bra, men Martials heading går rett på keeper.

47: Lingard med herlig løp, men innlegget er ikke like godt. Gir likevel corner. Rooneys corner blir headet utenfor av Rojo. Brukbar sjanse for argentineren!

46: Det er 0-0 også mellom PSV og Wolfsburg.

46: Rooney og Martial sparker i gang andreomgangen. Ingen bytter i pausen.

PAUSE.

45: Rojo skaffer corner. Den blir det ikke så mye av på grunn av en dårlig pasning av Lingard.

44: Kvaliteten på spillet har vært laber de siste ti minuttene. Senker helhetsinntrykket av omgangen en del.

42: Martial møter tøffe midtstoppere, men gjør seg ikke bort fysisk. Men Berezutski vinner ofte akkurat duellene nå.

39: United får corner, men somler bort muligheten med en merkelig variant.

36: Lingard og Rojo med bra samspill på venstre, før Rooney sender den ut til Young. Han slår innlegg inn på bakerste, og der smeller Rojo til på direkten! Går utenfor. Bra sjanse!

32: Young kommer stormende inn i feltet og får ballen. Han slår inn, og ballen ender hos Lingard, som drar ballen over på høyre og skyter. Skuddet er dessverre ikke godt nok.

29: Rooney-frispark på venstresiden går gjennom hele forsvaret, men også angrepet, og går utenfor.

28: Rojo prøver å spille gjennom Martial, men argentinerens pasning er litt for lang.

27: Ikke noe storspill på Old Trafford, men vi er best, og det er ikke bare ballinnehav. Vi prøver å gjøre noe med ballinnehavet også.

23: De Gea våken på noe dristig tilbakespill fra Smalling.

19: Ganske vill takling på Young ute på kanten gir gult kort til Schennikov. Frispark i innleggsposisjon. Frisparket blir ikke noe av, dessverre.

17: Lingard med fint offensivt løp, og slår godt til en Rooney på løp, men Rooneys pasning inn igjen er ikke god nok. Men Rooney virker å bevege seg mye farligere fra tierrollen.

15: Glimrende langpasning fra Blind i bakrom, og Matas løp i bakrom er godt, og han prøver å skli ballen i mål. Ble litt for vanskelig å overliste Akinfeev der, men spennende forsøk av United.

12: Våre lyseblå naboer leder 2-0 i Sevilla, og det er nok ingen fare for at de ryker ut i gruppespillet denne gangen. United har vært langt friskere her enn mot Boro og Palace, så litt mer lovende i den røde delen av Manchester også.

11: Rooney med en fin crosser ut på kant til Rojo, som har mye rom etter at Lingard har dratt backen med seg innover. Innlegget fra Rojo er dårlig.

9: Rooney med bra gjennomspill, men Akinfeev og CSKA får til slutt gitt til corner. Den blir det ikke noe spesielt av, ender med et langskudd fra Lingard som ikke er i nærheten av å treffe mål.

8: Fascinerende høyt headetilbakespill til De Gea fra Chris Smalling.

7: Lingard har vært frisk i åpningen. Tar ikke alltid de riktige valgene, men gjør det ofte, og gir oss alltid energi, kreativitet og løpskraft.

6: Et dårlig tilbakespill gir nesten Rooney en sjanse, men Akinfeev er raskt ute og avverger før kapteinen får tak i ballen.

3: Rooney skyter rett utenfor etter et angrep bygd opp av Lingard og Rojo. Martial la Rojos innlegg ned til scouseren, men skuddet går utenfor. OK forsøk.

3: Rolig åpning på Old Trafford. Fansen ropte på angrepsfotball både før og etter kampstart, så supporterne har i alle fall sagt sin mening.

1: Martial legger seg på topp. Tilsynelatende er det som det ble meldt: Mata på høyre, Lingard på venstre og Rooney bak Martial.

1: Kampen er i gang.

20.43: Spillerne er på vei inn på gressmatta.