U23-gutta med ni mål på to kamper

Uniteds svært unge og nye U23-lag begynte med en 4-1-seier mot et ungt Hibernian-lag i helga.

Tirsdag kveld fortsatte de med en 5-1-seier borte mot Stalybridge Celtic, fra nivå sju i det engelske ligasystemet, og det foran Uniteds Darren Fletcher – som hadde tatt turen for å følge unggutta.

Det må imidlertid sies at det ikke bare var unggutter. Med på laget var også den nye United-treneren, 35 år gamle Paul McShane.

TIL STEDE: Darren Fletcher så unggutta i aksjon.

Dillon Hoogewerf viste seg frem igjen, både med bra spill og scoringer.

Tirsdag kveld fulgte han opp en scoring mot Hibernian med både 2-0- og 3-0-scoringen, etter at Zidane Iqbal hadde gitt United ledelsen.

Norske Isak Hansen-Aarøen, som fortsatt bare er 16 år gammel, kom innpå med 20 minutter igjen å spille, og var på banen da United økte til 4-1 og 5-1 ved henholdsvis Alejandro Garnacho og Noam Emeran.

Storscorer Charlie McNeill ble utrolig nok målløs etter en kamp hvor United dominerte fra start til slutt, og også kom til en haug med avslutninger mot hjemmelagets mål. United var egentlig nærmere en større seier enn hjemmelaget var et bedre resultat.

Emeran pådro seg en smell helt på tampen, men da hadde United brukt opp alle byttene. Dermed avsluttet United med ti mann de siste fem minuttene – uten at det fikk noe å si for resultatet.

U23-laget ligaåpner hjemme mot Leicester mandag 16. august.

Se terminlista for U23- og U18-laget her.

Stalybridge Celtic 1-5 Man. United U23 (startet 20.45)

0-1: Zidane Iqbal (Hardley, 17), 0-2 Hoogewerf (McNeill, 57), 0-3 Hoogewerf (Savage, 61), 1-3 Bakkor (67), 1-4 Garnacho (Savage, 79), 1-5 Emeran (Jurado, 82)

United U23: Dermot Mee (Radek Vitek 61) – Charlie Wellens, Björn Hardley, Paul McShane (Logan Pye 61), Alvaro Fernandez (Marc Jurado 71) – Charlie McCann (Isak Hansen-Aarøen 71), Charlie Savage – Dillon Hoogewerf (Alejandro Garnacho 71), Zidane Iqbal, Noam Emeran – Charlie McNeill