U18: Rashford-perler sikret tre poeng

Marcus Rashford scoret to mål fra distanse da Manchester United passerte Liverpool på tabellen.

Fredag kveld slo Paul McGuinness og hans unggutter Newcastle 2-0 på J. Davidson Stadium i Altrincham etter scoinger av Marcus Rashford.

Etter elleve kamper i U18 Barclays Premier League North Group, ligger rødtrøyene på 7. plass, med 11 poeng ned til jumboplass, og ni poeng opp til ligaleder Everton.

Med seier fredag kveld passerte McGuinness og co. rival Liverpool på tabellen.

Det så en stund ut til at regnværet i Altrincham kunne sette en stopper for kampen, men kampen ble spilt som vanlig.

Innldeningsvis var det lite av det ordentlige store mulighetene, men etter ti minutter kunne nykommer Timothy Fosu-Mensah ha sendte vertene i ledelsen, men skuddet hans fra distanse gikk like utenfor.

Seks minutter senere var det bortelagets tur. En Newcastle-spiller skjøt like over fra distanse.

I det 38. spilleminutt kom imidlertid uttellingen i Manchester Uniteds favør, da Marcus Rashford dro seg innover fra venstre og fyrte av et lavt skudd som svevde og flakket utagbart i lengste hjørne.

Fem minutter etter sidebyttet kom Fosu-Mensah til nok en stor sjanse, men skuddet hans gikk like utenfor Newcastle-buret.

Det samme gjorde Rashford ti minutter senere.

Da det sto igjen syv minutter å spille kom målet som punkterte kampen. Fra like utenfor 16-meteren fyrte Rashford av et frispark lavt i Paul Woolstons høyre hjørne.