Solid seier i egen lekegrind

Når så vi sist denne typen festfotball på Old Trafford?

Manchester United scorer mer enn ett mål på eget gress for andre gang denne sesongen – og for første gang siden kampen mot Chelsea i Premier Leagues åpningsrunde.

Og hvordan fikk Ole Gunnar Solskjærs gutter det til?

Gjennom raske, velsmurte angrep med lekre detaljer og vakre avsluttingner.

Skaper raskt sjanser

Kampen åpner gnistrende og før det er spilt fem minutter har begge lag fått en annullert scoring grunnet offside. Begge avgjørelsene er korrekt.

I løpet av tre små minutter misbruker Marcus Rashford to muligheter som absolutt burde sitte. Den første kommer etter godt press av Fred, og et påfølgende godt innlegg fra Aaron Wan-Bissaka.

Nummer to starter hos Anthony Martial som spiller fri Juan Mata. Spanjolen er kjølig i boks, vender av en mann og spiller fri Rashford som setter avslutningen midt på keeper.

Etter halvspilt omgang kommer scoringen. Der Rashford trenger tre sjanser, holder det med én for den unge diamanten Mason Greenwodd. Rashford lirker en ball til Greenwood som med en skuddfinte lurer keeper, forsvarsspiller, Old Trafford og de millionene som ser kampen på skjermen. Så rutinert som vi husker Robin van Persie i glansdagene setter han inn 1-0.

SMILER: Rashford gir sin hyllest til Mason Greenwood etter at han åpnet ballet mot serberne.

Før halvtimen er spilt har Martial og Rashford hatt hver sin halvsjanse.

Ledelsen dobles idet Martial viser glimt av hva han lovet oss i debuten mot Liverpool i 2015. Han tråkler seg gjennom en rekke spillere, og de er alle akkurat for seint ute for å ta ham. Etter å ha danset seg inn til åtte meter tupper han ballen i lengste hjørne bak en møtende Vladimir Stojković. Vakkert.

Franskmannen får muligheten til å sette inn sitt andre like etterpå, etter en fin stikker fra Rashford. Chippen han går for seiler til slutt over mål.

Roer seg etter 3-0

United har flere gode muligheter til å score et tredje mål før pause, men heldigvis for Partizan står det bare 2-0 når kampuret viser 45:00. Hvor har dette United-laget vært de siste åtte månedene?

United starter andreomgang der den første avsluttet. En lang ball slås mot Ashley Young som på ett lekkert touch legger ballen igjen til Rashford. Etter flere feite sjanser spilt kaster han ikke bort denne. 22-åringen banker ballen overbevisende og kontant i krysset.

FRANSK FINESSE: Anthony Martial serverte fire berøringer av purt gull da han satte inn scoring nummer to.

På stillingen 3-0 blir spillet generelt litt roligere, men de rødkledde er komfortable i begge ender av banen.

Harry Maguire og Scott McTominay får begge en trøkk i ankelen i andreomgang, og sistnevnte må byttes ut. Les mer om det her

Til tross for at Manchester United letter litt på gasspedalen mot slutten av kampen, finner Marcos Rojo et vindu til å komme seg frem i boks og være med i det oppbyggende spillet. Dog er det nok som midtstopper han hører hjemme.

United tar en sterk og fortjent seier mot Partizan Beograd og er videre i Europa League med to kamper igjen å spille. Det er godt nytt for Solskjær og Manchester United.

I tillegg slapp Sevilla inn mål i sin kamp denne runden. Det betyr at Manchester United nå er det eneste laget i Europa League som ikke har måttet plukke baller ut av eget nett.