Guillermo Varela – fire minutter på overtid.

Det blir ikke Premier League-gull, og U18-laget er langt i fra Englands beste for tiden.

Men United er fortsatt best i noe.

To strake gull

lovepereira
BLIDE: Donald Love og Andreas Pereira scoret Uniteds to første mål tirsdag.

Tirsdag kveld sikret U21-laget sitt andre strake ligagull etter en 3-2-seier borte mot Tottenham, og for en avslutning det ble.

Tottenham utliknet til 2-2 seks minutter før full tid og så ut til å spolere gullfesten, men i det siste av de fire tillagte minuttene fikk United frispark på høyrekanten. Andreas Pereira la inn, Paddy McNair avsluttet, det ble blokkert, men Guillermo Varela plukket opp returen og satte sin avslutning i hjørnet.

Dermed 3-2.

Og ligagull.

Til tross for at United fortsatt har to kamper igjen å spille denne sesongen.

Store utskiftninger

Det er bare å gratulere et lag som har vært usatt for store utskiftninger i løpet av sesongen.

James Weir og Will Keane er for tiden ute med skade, og alle vet jo at Marcus Rashford og Timothy Fosu-Mensah er tatt opp på A-laget. Da skadeperiodene har vært som verst har også en rekke av de andre U21-gutta vært ute av U21-troppen og oppe på førstelaget, eller blitt brukt i posisjoner de egentlig ikke hører hjemme i.

unitedfeiring

Men gutta holdt unna til seier.

Donald Love scoret først, med et skudd fra 16 meter etter en flikk i forkant av Andreas Pereira. Like etter traff Pereira med en kontrollert volley etter et innlegg fra Varela. Tottenham reduserte fortjent nok til 2-1 før pause, men United hevet seg i banespillet de siste 45 minuttene. Til tross for flere sjanser ble det imidlertid ikke 3-1, og til slutt utliknet Tottenham.

Heldigvis dukket så Varela opp på overtid.

Dermed fikk United-fansen et litt glimt av hvordan det pleide å være også for førstelaget i gamle dager.

Og det på White Hart Lane, der førstelaget slet sånn for bare en drøy uke siden.

Det er for øvrig femte gang på sju sesonger at United krones som Englands beste U21-lag.

Tottenham 2-3 (0-2)

U21 Premier League
White Hart Lane, 19. april 2016 kl. 20.00

United: Joel Pereira; Guillermo Varela, RoShaun Williams, Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick-Jackson; Donald Love, Paddy McNair; Sadiq El Fitouri, Devonte Redmond (Scott McTominay, 62.), Joe Riley; Andreas Pereira.
Uben.innb.: Dean Henderson, Regan Poole, Tyler Reid, Demetri Mitchell.

PS. United avslutter sesongen borte mot Southampton og Chelsea, men de kampene får altså ingenting å si for tabellen. United er mestere – uavhengig av hvordan det går i de to kampene.