Spansk matchvinner for U21-gutta

Uniteds U21-lag slo nylig Bayern Münchens G19-lag 5-0.

Tirsdag kveld møtte de Kidderminster Harriers borte, et lag som spiller i National League North, på nivå seks i England.

Sånn sett var de naturlig favoritter, og de innfridde også.

Spanske Mateo Mejia, som er en av flere som har trent med førstelaget innimellom i 2022, scoret kampens eneste scoring etter et innlegg fra Charlie McNeill.

Han har også slitt fælt med skader, noe som bare gjorde seiersmålet enda bedre.

Kampen ble ikke vist på tv, så det var få rapporter å få. Shola Shoretire, som var tilbake fra skade, traff imidlertid innsiden av stolpen før pause, mens målscorer Mejia også traff tverrliggeren.

Det er ikke kommet noen informasjon om bytter, men etter en tøff treningsperiode satt både Isak Hansen-Aarøen og Kobbie Mainoo på benken fra start. Det kan meget godt være at de kom innpå i 2. omgang.

MER: United-talent klar for Championship

Kidderminster 0-1 Man. United U21 (20.00)

Mål: Mejia (McNeill, 67)

United: Dermot Mee – Charlie Wellens, Björn Hardley, Tyler Frederickson, Logan Pye – Ethan Galbraith, Toby Collyer – Omari Forson, Shola Shoretire, Mateo Meja – Charlie McNeill

Innbyttere: Marc Jurado, Tom Wooster, Isak Hansen-Aarøen, Jack Moorhouse, Kobbie Mainoo

United.no kommer til å oppdatere så godt vi kan fra kampen, men den sendes visstnok ikke direkte på noen tv-kanal

90: SLUTT: United vant

88: McNeill nær å doble ledelsen.

73: TVERRLIGGER: Målscorer Mejia nær sin andre scoring.

67: MÅL: Mateo Mejia. Men nå ble det noe å rapportere. Charlie McNeill la innlegget, Meja avsluttet sikkert. United leder.

62: Lite å rapportere, kommer det fra kampen…

46: 2. omgang er i gang. (21.05)

45: PAUSE.

42: STOLPETREFF: Shoretire med en avslutning som smeller i innsiden av stolpen og ut.

35: Hjemmelaget har hatt noen sjanser, men Mee er fortsatt ordentlig på jobb i United-målet.

24: Nå var det United-keeper Dermot Mee som måtte i aksjon for å holde Kidderminster unna – et Kidderminster som for noen dager siden tapte 1-3 mot et ungt Liverpool-lag.

19: Meja skal ha hatt en avslutning, men igjen stanset av hjemmelagets keeper.

9: Få oppdateringer. McNeill har hatt et skudd. Det er det eneste til nå.