Elendig ligastart for U18

Rødt kort og stortap mot Derby.

Uniteds juniorlag har forsterket med et par spennende navn denne sommeren, både Tahith Chong og Joshua Bohui, men det ble likevel bakoversveis i første ligakamp.

Forrige sesong røk United både 3-0 og 4-2 borte mot Derby, og i lørdagens ligaåpning gikk det enda verre.

Da dommeren blåste av var resultatet 4-0.

Ifølge rapportene var United nest beste i hele 1. omgang. Laget manglet forsvarsspillere, en del spillere var også satt opp utenfor posisjon, og Derby scoret to ganger.

Etter hvilen økte hjemmelaget til 3-0 på straffe før United i mindre perioder ble noe bedre.

Uniteds Thomas Sang ble imidlertid utvist med et kvarter igjen å spille.

Mot slutten vinket linjemannen så for en United-straffe, men dommeren ga utspill fra keeper, noe som skal ha fått United-benken til å reagere heftig. I stedet utnyttet Derby overtallet med å sette punktum med 4-0-scoringen.

Resultatet og det røde kortet betyr at U18 tydeligvis har en del igjen før de får rettet opp det høyst middelmådige inntrykket de ga som lag forrige sesong. I en periode da tapte laget 13 av 14 kamper, selv om sesong-avslutningen var litt bedre etter at de kom i gruppa med andre på sitt nivå.

Her kan du se kampreferat og annet viktig før U18-sesongen.

Derby 4-0 (2-0) United U18

U18 Premier League
Moor Farm, 13. aug. 2016, kl. 13.00

Uniteds lag: Ilias Moutha-Sebaoui – George Tanner, Jake Kenyon (DJ Buffonge, 46.), Thomas Sang 76, Tyrrell Warren, Callum Whelan, Joshua Bohui (Indy Boonen, 46.), Ethan Hamilton (C), Angel Gomes, Tahith Chong, Zak Dearnley (Aidan Barlow, 82.)
Benk: James Thompson, Max Dunne

=============================

90.min: Slutt.

88.min: 4-0 til Derby. Cresswell gjør hat-trick.

84.min: United-benken irriterte.

76.min: Sang utvist for United.

75.min: Det er for sent, men United skal ha yppet seg.

64.min: Derby kontrer, får straffe og 3-0, etter at United skal ha startet ok. Cresswell scorer sitt andre.

46.min: 2. omgang er i gang. DJ Buffonge inn for Kenyon og Boonen inn for Bohui.

45: PAUSE. 2-0 til Derby. Luke Thomas og Cameron Cresswell har scoret for Derby som skal ha vært klart best.

40.min: 2-0 til Derby.

20.min:  Virker som om det kommer svært lite info fra kampen. Chong og Bohui debuterer altså i denne kampen.

8.min: 1-0 til Derby.

1.min: Kampen er i gang. Noen vil ha lagt merke til at Callum Gribbin ikke er med. Virker som om han dermed står over for heller å få sjansen på U21 i neste kamp der.