U18 sjanseløse mot City

Et tidlig rødt kort og straffe imot ødela U18-lagets sjanser mot City.

Uniteds U18-lag har fått gjennomgå den siste tiden, og det ble ikke noe bedre etter onsdagens kamp mot City.

City vant nemlig 2-0, og dermed står U18-laget med 11 strake tap.

Kombinert med 5-1-tapet hjemme mot Chelsea i FA Youth Cup forrige fredag så kunne situasjonen sett atskillig lysere ut.

Onsdag var ligaleder City naturlige favoritter hjemme mot United, og etter en jevn start fikk de full kontroll over kampen etter 20 minutter. United-forsvarer Charlie Scott mistet ballen, forsøkte å rette opp, men endte i stedet med å ta City-spilleren inne i eget felt. Dermed ble det straffe mot, rødt kort og påfølgende mål.

City dominerte stort utover i kampen, men måtte vente lenge før de fikk satt punktum med 2-0.

Her kan du lese Andy Mittens sak om junioravdelingen, publisert på united.no forrige uke.

Man. City 2-0 (1-0) Man. United

U18 Premier League
Academy Stadium, 27. jan. 2016, kl. 14.00

20. min.: 1-0 Nmecha (str.)
78. min.: 2-0 Brahim

United: Oliver Byrne; Tyler Reid, Tyrrell Warren, Charlie Scott 20, Jake Kenyon; Zak Dearnley (Angel Gomes 79), Callum Whelan, Tosin Kehinde, Indy Boonen (Kayne Diedrick-Roberts 89); Callum Gribbin; Marcus Rashford.
Uben.innb.: Ilias Moutha-Sebtaoui, James Dunne, Thomas Sang.

0. min. Kampen er igang…

15.min: Ingenting har egentlig skjedd det første kvarteret….

20.min: 1-0 til City og Charlie Scott utvist for United. Mister ballen, forsøker å rette opp, gir bort straffe og får utvisning i samme situasjon. Lukas Nmecha scorer fra straffemerket for City.

30.min: Bare ett lag på banen nå. City kjører over United, bommet akkurat for åpent mål og det virker som om dette kan bli stygt.

45.min: Pause. Kun 1-0 til City som har vært klart best. United har forsøkt å spille litt fotball, selv med ti mann.

57.min: GULT KORT Til Gribbin.

70.min: United holder unna med bare en baklengs, en del takket være dårlige avslutninger fra hjemmelaget.

78.min: 2-0 til City, Brahim Abdelkader.

80.min: Unge Angel Gomes har kommet inn for United.

89.min: Roberts inn for Boonen.

90.min: Slutt.