malnew

Drømmeretur med Bruno og Jesse som dessert

United – Newcastle. Cristiano Ronaldos retur til Old Trafford.

Det ble like magisk som mange drømte om.

På overtid i 1. omgang satte Ronaldo 1-0. Greenwood skjøt, ballen forandret litt retning, keeper måtte gi retur og Ronaldo dyttet den i nettet fra kort hold.

Etter 56 minutter utliknet Newcastle. United bommet på alle gjenvinningsforsøk over hele banen helt fra Newcastles 16-meter og til slutt scoret de alene med David de Gea.

I 62. minutt tok United igjen ledelsen. United spilte seg flott ut bakfra, Luke Shaw slapp ballen perfekt til Ronaldo som akkurat fikk nok rom til å fyre ballen mellom beina på Newcastle-keeperen. Et lite rykk og et hardt skudd med venstrefoten.

3-1 kom da Bruno Fernandes dunket ballen i vinkelen fra 23 meter ti minutter før full tid.

På overtid satte Jesse Lingard punktum med 4-1 etter nydelig kortpasningsspill i Newcastles 16-meter.

SOLSKJÆR FØR AVSPARK: – Cavani fikk en smell på trening