Det ble ingen kjøp

Her kan du følge alt som skjer i løpet av dagen på Deadline Day!

Det ble ingen spillerkjøp for United torsdag, noe som betyr at Fred, Diogo Dalot og Lee Grant ble sommerens tre United-kjøp. 

Det var ikke en dag uten innhold, da det begynte med at Atletico Madrids Diego Godin hadde vært i søkelyset, bare for å bruke United til å få en bedre avtale der, og ble avsluttet med at Marcos Rojo kanskje kom til å ende i Everton. Det skjedde heller ikke.

Det eneste som skjedde fra Uniteds siste torsdag, var at Timothy Fosu-Mensah sent ble leid ut til Fulham.

21.00:

Timothy Fosu-Mensah er leid ut til Fulham. Det har London-klubben nå bekreftet. 20-åringen, som var leid ut til Crystal Palace forrige sesong, får dermed et nytt låneopphold i London og Premier League – selv om arbeidsgiveren er ny. Unggutten viste seg frem på sommerens United-turné i USA, ble koblet til et låneopphold i Hertha Berlin, men til slutt så ble det altså mer spill i Premier League for ham.

Utlånet betyr nok at José Mourinho og den sportslige ledelsen mente at United var mer enn godt nok dekket på stopper- og høyreback-plass til at Fosu-Mensah var verdt å ha på benken eller som backup-spiller kommende sesong.

19.10: Bekreftet overgang: Çağlar Söyüncü, Freiburg til Leicester, hvis arbeidstillatelsen går i orden, 18 millioner pund.

18.35: Premier League har fått inn papirene på ti avtaler – som klubbene altså har på seg frem til klokka 20 med å fullføre.

18.20: Vi understreker at vi ikke har hørt noe mer om Marcos Rojos eventuelle overgang til Everton, så i øyeblikket virker det kun som om vi venter på Fosu-Mensahs låneovergang til Fulham.

18.10: Timothy Fosu-Mensah er nå hos Fulham – og alt tyder dermed på et utlån dit for ham kommende sesong.

18.05: Bekreftet overgang: André Gomes, Barcelona til Everton, utlån
Bekreftet overgang: Isaac Mbenza, Montpellier til Huddersfield, utlån

18.00: Da er vinduet stengt, men husk at om klubbene har sendt inn papirene innen fristen så har de et par timer (til 20.00) på seg til å fullføre overgangene. Så i teorien kan det fortsatt komme en del ytterligere bekreftelser, både på Fosu-Mensah, Rojo og andre.

17.59: Bekreftet overgang: Dan Burn, Wigan til Brighton, ukjent sum

17.55:

17.45: Bekreftet overgang: Yerry Mina, Barcelona til Everton, 28 mill. pund
Bekreftet overgang: Bernard, Shakhtar Donetsk til Everton.
Bekreftet overgang: Carlos Sanchez, Fiorentina til West Ham, ukjent sum

Her kan du se alle bekreftede overganger i sommer – på hver klubb eller fordelt på hver dag.

17.20: Timothy Fosu-Mensah, som skulle være på vei til Hertha Berlin, meldes nå på vei til Fulham av Sky Sports-kilder. Det skal være snakk om et lån, og husk at om det ikke blir noe av kan han fortsatt ende i Berlin etter at det engelske vinduet stenges. Merk også: United kan leie ut spillere til lavere divisjoner også etter klokka 18 torsdag.

16.50: Jason Burt i The Telegraph skriver at Everton fortsatt håper å sikre seg Marcos Rojo fra United for 22 millioner pund – men det er altså bare en drøy time igjen av vinduet nå klokka 16.50. Når det gjelder Everton skal Andre Gomes være klar for et utlån fra Barcelona, og de skal også ha sikret seg Yerry Mina fra Barcelona for 30 millioner euro. Dette ifølge katalansk media. Skal de også sikre seg Rojo så har de i alle fall litt å drive på med frem til vinduet stenger klokka 18.

16.30: Husker dere Kurt Zouma, han fra i går? Vel, nå melder L’Equipe at Chelsea-stopperen er enig med Everton om en overgang. Så spørs det om de rekker det.

16.10: – Det blir veldig vanskelig å få inn noen med så få timer igjen, sier Tottenham-manager Mauricio Pochettino – og uten nye inn der er nok døra stengt for Alderweireld ut av samme sted.

15.33: Flere overganger har blitt bekreftet i Premier League i dag. Den første på listen ble nettopp bekreftet.

  • Leander Dendoncker, fra Anderlecht til Wolverhampton
  • Victor Camarasa, fra Real Betis til Cardiff, lån
  • John Kitolano, fra Odd til Wolverhampton
  • Filip Benkovic, fra Dinamo Zagreb til Leicester, £13 mill.
  • Lucas Perez, fra Arsenal til West Ham, £4 mill.

15.28: Flere journalister melder om at United ble brukt i et spill av agenten til Diego Godin for å skaffe spilleren en bedre kontrakt i Atlético Madrid. Avtalen skal allerede være signert.

15.02: Alt om det Claude Puel sa om Harry Maguire om i egen sak her:

14.55: Det var nok noen som satte kaffen i halsen da Claude Puel startet setningen «Harry Maguire skal til Manchester…»

14.46: Vi kjørte nettopp en rask oppsummering av dagen og svarte på spørsmål på Facebook!

14.12: En oppdatering på Paul Pogba som strider mot det meste vi har lest de siste dagene. Skal verken ønske seg bort eller be om høyere lønn, ifølge Julien Laurens.

14.06: United har fulgt gullgutten Erlend Braut Håland i sommer, men 18-åringen virker å nærme seg Red Bull Salzburg.

13.55: Everton skal være nær ved å sikre en overgang for Yerry Mina, melder Sky Sports.

13.08: Lite som tyder på at det skjer noe i det hele tatt i dag. Marcos Rojo blir værende, og det gjelder sannsynligvis Matteo Darmian også.

13.04: På sin pressekonferanse ble manager Claude Puel spurt om Harry Maguire. Det skal være uaktuelt for Leicester å slippe sin forsvarssjef så sent i overgangsvinduet.

– Vi har snakket med styreformannen, og vi kan ikke gjøre endringer på laget vårt rett før første kamp i en ny sesong. Det er ikke mulig. Vi er nødt til å forberede oss til sesongen. Det var viktig å gi Harry følelsen av å komme tilbake til et sterkt lag med ambisjoner.

13.02: Vår tolkning av Godin-ryktene er at dette i utgangspunktet aldri har vært aktuelt med en avtale i dag. United har som Simon Stone melder tatt kontakt tidligere i uken og møtt Godins klausul på 25 millioner euro, bare for å få avslag fra spilleren. Dette visste dermed José Mourinho da han i dag morges uttalte at han ikke forventet noen nye signeringer.

13.01: Summen United skal ha tilbudt Atlético Madrid for Diego Godin skal være i overkant av 23 millioner pund.

12.52: Rapportene fra journalister om Diego Godin kommer som perler på en snor. Alle med samme budskap: ikke sannsynlig med noen overgang.

12.51: Dette har blitt rapportert tidligere i dag:

  • United skal ha lagt inn bud på PSGs 16 år gamle U19-spiller Arthur Zagre.
  • L’Equipe melder at United har henvendt seg til PSG med henblikk på et eventuelt kjøp av venstreback Layvin Kurzawa.
  • Gårsdagens melding om at Manchester United har blinket seg ut Chelsea-stopper Kurt Zouma, tilbakevises.

12.46: BBC-journalist Simon Stone har også hørt om interessen for Diego Godin, men virker ikke spesielt optimistisk med tanke på en overgang. Det virker mer sannsynlig at midtstopperen signerer ny kontrakt med Atlético. United skal ha tatt kontakt tidligere denne uken.

12.30: Med kun timer igjen av overgangsvinduet er det tilløp til panikk hos United-fansen. Blir det et stopperkjøp?

Toby Alderweireld, Harry Maguire, Jerome Boateng og Yerry Mina har alle vært aktuelle, og onsdag kveld ble også Kurt Zouma lagt til på listen.

Nå melder Sky Sports at United har tatt kontakt med Atlético Madrid for å forhøre seg om mulighetene for en overgang for Diego Godin.