Manchester United v AFC Bournemouth - Premier League

Blendende angrepsspill sørget for fjerde strake seier i Premier League

Manchester United spilte sin første kamp i 2023 og tok seg fint av et formsvakt Bournemouth-lag og vant 3-0.

Casemiro ga United ledelsen etter at Christian Eriksen fant ham med et nydelig innoverskrudd frispark.

Luke Shaw doblet ledelsen like etter pause med et angrep han selv startet og fikk æren av å avslutte.

Marcus Rashford fikk æren av å fastsette det hele til 3-0 med et nytt ellevilt angrep med fire minutter igjen på klokka og spaserte inn Uniteds tredje og scoret med det i sin sjette kamp på rad på Old Trafford.

United kunne klatre forbi Newcastle dersom Arsenal kampen mellom lagene i London, men der endte det 0-0 noe som gjør at United blir liggende på fjerdeplass, men nå er á poeng med Newcastle og ett poeng bak Manchester City som møter Chelsea torsdag.

Bruno Fernandes spilte sin 150. kamp for United og fikk sin 100. kamp fra start i Premier League, mens David de Gea klatrer opp på en delt 10. plass på adelskalenderen over flest kamper for klubben da han spilte sin 510. kamp i United-drakta.

United: David De Gea – Aaron Wan-Bissaka (Dalot 68), Harry Maguire, Victor Lindelöf (Martínez 88), Luke Shaw – Casemiro, Christian Eriksen (Fred 68) – Bruno Fernandes, Donny Van de Beek (Garnacho 45), Marcus Rashford – Anthony Martial (Elanga 68)

Ubenyttede reserver: Tom Heaton, Tyrell Malacia, Scott McTominay