8FC8F0A5-3D0A-4E98-81D9-1E10E8DCD91B

United slo Liverpool etter dramatisk kamp

Mandag kveld ble en av årets viktigste Premier League-kamper spilt på Old Trafford da United møtte Liverpool. Begge lagene har hatt en tøff start i årets sesong, så det ble forventet at de kom til å knive om poengene, men United ble det seirende laget. Kampen endte 2-1.

Erik ten Hag overrasket med laget, og plasserte både Harry Maguire, Luke Shaw og Cristiano Ronaldo på benken. Raphaël Varane, Tyrell Malacia og Anthony Elanga ble da blant spillerne som startet på banen.

Før avspark ble det rapportert at Anthony Martial ville gå rett inn på laget, men det viste seg å ikke stemme.

Første omgang

United startet bra og hadde god kontroll på ballen. Anthony Elanga fikk en kjempe-sjanse da han sto alene, men ballen gikk i stolpen. Etter 16 minutter satt den endelig for United som hadde lekt med Liverpools forsvar i forkant av målet. Jadon Sancho satt ballen kontrollert mellom stengene.

Senere i omgangen tok Liverpool over styringa og det meste av spillet foregikk på Uniteds banehalvdel. Bortelaget fikk en kjempe-sjanse, men ballen ble reddet av Lisandro Martinez på målstreken. United var heldige med at de ledet til pause etter mye surr og dårlige pasninger.

Andre omgang

Elanga byttet plass med Anthony Martial og franskmannen fikk derfor sine første minutter i Premier League denne sesongen etter å ha kommet tilbake fra en skade. Etter 53 minutter sørget Marcus Rashford for å doble Uniteds ledelse med et praktfullt mål der han satt ballen i hjørnet etter å ha vært alene med Allison.

Etter 71 minutter kom Erik ten Hags andre bytte, målscoreren Jadon Sancho byttet plass med Fred.

Liverpools redusering kom etter 81 minutter da Salah headet ballen inn i nettet.

De siste byttene kom like før kampslutt, Cristiano Ronaldo, Aaron Wan-Bissaka og Donny Van de Beek kom inn på banen, men rakk ikke å utgjøre noen forskjell på resultatet. Kampen endte 2-1 og United fikk sine første poeng denne sesongen.