LIVE: Målløst og sjansefattig

Crystal Palace var nærmest mål på Selhurst Park mot et tannløst Manchester United.

I fjor vant vi 2-1 på Selhurst Park etter at Juan Mata ga oss ledelsen på straffe, før Marouane Fellaini kjempet inn seiersmålet etter at Jason Puncheon i mellomtiden hadde utlignet.

Vi har også en svært god statistikk mot Crystal Palace i Premier League-sammenheng, og har fått langt mindre trøbbel mot Croydon-klubben enn de andre topplagene i England. Men United er ikke så høye i hatten etter ligacupnederlaget i midtuka, i tillegg til at det var en nedtur at vi ikke klarte å ta tre poeng i et byderby vi dominerte.

Jones mangler, ifølge Van Gaal, fordi han er i «rød sone» fysisk nå. Det handler altså om å forebygge skader, om vi tolker det riktig.

LIVE STATISTIKK OG LAGOPPSTILLINGER:

Lagoppstillinger

Manchester United: David de Gea; Matteo Darmian, Chris Smalling, Daley Blind, Marcos Rojo; Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger; Juan Mata, Ander Herrera, Anthony Martial; Wayne Rooney (C).

Benken: Sergio Romero, Axel Tuanzebe, Ashley Young, Michael Carrick, Jesse Lingard, Andreas Pereira, Marouane Fellaini.

Crystal Palace: Hennessey; Kelly, Dann, Delaney (C), Ward; McArthur, Cabaye; Zaha, Puncheon, Bolasie; Gayle.

Benken: Speroni, Hangeland, Jedinak, Ledley, Lee, Sako, Bamford.

LIVE

SLUTT.

90+2: Rojo får gult kort. Prøvde å ta ballen, og så kom plutselig en motspiller, og argentineren traff dermed nevnte motspiller. Palace ser ut til å få den siste sjansen. Havner til slutt hos De Gea.

90+1: Rooney kommer seg til en avslutning (som går via en motspiller), men det er aldri farlig.

90+1: Delaney med et brukbart headeforsøk. Skulle vært ny corner, siden ballen var innom Schneiderlin før den gikk over.

90: Young må gi Palace et hjørnespark. Det er lagt til tre minutter.

89: Nesten-sjanse! Rooney slår inn til Lingard på bakerste, og Lingard header den ned mot Martial, men franskmannen får dessverre ikke avsluttet under press fra motspiller. Litt lovende, i det minste. Men nå nærmer vi oss slutt!

86: Rojo ligger nede etter å ha fått en arm i ansiktet fra Bolasie. Så ikke tilsiktet ut, så det var nok et hendelig uhell. Ikke optimalt at Rojo ligger nede uansett.

82: Ballen spretter litt feil for Martial rett før han skal slå en pasning gjennom, og pasningen blir dermed helt elendig. Vi er inne i et blindspor nå.

81: Rooneys innlegg fører ikke til noen sjanse, og til slutt ender ballen hos Rooney igjen, og han skyter over fra distanse.

80: Young felles, og det er gult kort på Gayle. Frisparket er vel mer i innleggsposisjon enn skuddposisjon. Mile Jedinak erstatter Cabaye på slutten.

78: BYTTE: Jesse Lingard erstatter Juan Mata. Forhåpentligvis er ikke stolpene i veien for Lingard denne gangen!

76: Ny sjanse for Palace da Young takler (enn takling som var nødvendig) ballen til Dwight Gayle. Gayle skyter, men en fin benparade av De Gea hindrer mål.

75: Zaha presser frem en corner. Den lander på hodet til Scott Dann, som header like utenfor. Stor sjanse igjen for Palace.

74: Herrera går i bakken innenfor straffefeltet. Vanskelig å se på TV-bildene om det skulle vært noe. I alle fall ikke like åpenbar som den mot City.

72: Kjempesjanse for hjemmelaget! Meget godt innlegg fra høyre, og Cabaye sender den upresset utenfor mål. Burde vært 1-0. PUH!

71: Nå spiller Martial spiss. Rooney litt mer ute mot venstre, ser det ut til.

70: Arsenal leder i Swansea, og City har omsider tatt ledelsen hjemme, så viktig at vi også får oss et mål. Vi får se om fjorårets matchvinner kan bidra til det.

69: BYTTE: Marouane Fellaini erstatter Bastian Schweinsteiger.

66: BYTTE: Ashley Young erstatter Matteo Darmian. Har som nevnt slitt litt, og i tillegg kunne han fort fått rødt kort, så det virker ikke så ufornuftig. Young på høyreback, altså, der han møter en tidligere konkurrent om en plass på laget.

65: United sliter med Bolasie og Zaha nå. Schneiderlin er nede, men det ser ut til å gå bra.

63: United med en grei kontringsmulighet, men en slurvete pasning av Herrera ødela den. Ashley Young gjør seg klar.

62: Bolasie kommer seg rundt på høyresiden, og United må gi corner. Den får United til slutt klarert.

61: Palace-fansen mener Darmian skulle fått frispark imot (og kanskje rødt kort) for holding nå. Så litt ut som om han og Zaha holdt like mye, men om Darmian gjør veldig mye mer så legger nok fort fansen press på Mike Jones.

60: En høy ball over til Zaha på den venstre siden av United-boksen, men den tidligere United-spilleren bommer rett og slett på ballen.

58: Rooney og Martial nesten med fint spill nå. De har noen OK bevegelser, så med et litt høyere presisjonsnivå kan det jo bli farlig. Forhåpentligvis skjer det i løpet av kampen… United ser ikke veldig målfarlige ut hittil her.

53: Darmian får gult kort etter en liten brytekamp med Zaha. Er dermed suspendert mot West Bromwich.

52: De siste minuttene har stort sett bare bestått av dueller, innkast og frispark.

48: Farlig corner fra Mata, men vi kommer oss ikke til noen avslutning likevel.

48: United kontrer, og Herrera skaffer hjørnespark for bestekompis Mata.

47: Smalling får Uniteds første gule kort. Frispark i innleggsposisjon, men United får klarert.

46: Darmian sender ballen utover sidelinjen. Forhåpentligvis spiller han seg opp også i denne omgangen!

46: Kampen er i gang igjen. Ingen bytter er foretatt.

PAUSE.

45: Uniteds største mulighet! Herrera med en litt skuffende avslutning etter et godt oppbygd United-angrep. Rooney, Mata og Martial med forarbeidet. Herrera sklir litt idet han skal breiside ballen inn i hjørnet.

45: Frisparkinnlegget fra Rooney er ikke spesielt farlig.

44: Kelly lager frispark i duell med Martial. Har gult kort, så må passe seg (ikke at vi håper at han gjør det).

43: Hjørnespark til United. Godt kort cornertrekk denne ganen, men pasningen innover blir ikke presis nok.

40: Gayle spilles gjennom, men Blind forstyrrer nok til at avslutningen blir dårlig. Enkelt for De Gea.

39: United har ballen mye nå, men finner ingen åpninger (og gjør heller ikke så mye selv for å skape de). Pasning til Rooney i bakrom, men han er i offside.

37: Lav cross fra Cabaye, men den klareres heldigvis uten problemer.

37: Darmian må bruke ulovlige midler mot Zaha, og Palace får frispark helt ved dødlinja.

35: Van Gaal ser ikke så veldig blid ut på sidelinjen. De siste minuttene har vært veldig dårlige av begge lagene, egentlig.

31: Meget god takling av Rojo vinner ballen for United, og Martial sender en nydelig gjennombruddspasning gjennom til Rooney. Scouseren får ikke pasningen under kontroll, og da blir den ørlite for lang, og Hennessey tar den.

29: Mata med en lekker tunnellvending, men forsøket på pasning gjennom til Schweinsteiger var dessverre ikke like lekkert.

27: Rooney og Mata med et dårlig kort frisparktrekk. Tanken var OK, for den originale posisjonen var ikke fra den beste innleggsvinkelen, men utførelsen var for upresis.

26: Martial vinner frispark i innleggsposisjon. Martin Kelly får gult kort.

25: Rooney skyter, men Hennessey tar den.

24: Mata vinner frispark på interessant hold. Prøver å ta den raskt med et pasningstrekk, men dommer Jones stopper det. Blir nok heller et skudd.

22: Bra pasning fra Rooney ut til Herrera, som slår den inn på førstetouch. Blir corner. Den ender, etter litt frem og tilbake, opp med null og niks.

21: Vi har fått kampen litt mer under kontroll nå, men uten å skape noe foreløpig.

18: Rooney slår frisparket innover, men det er litt for hardt slått, og går ut over dødlinja.

18: Cabaye får kampens første gule kort. Ikke i nærheten av å treffe ballen i taklingsforsøket på Schweinsteiger.

15: Cabayes innlegg har vært farlige hittil, men Chris Smalling header unna. Ikke akkurat en ulempe at stopperen er såpass svær at han ikke hadde gjort seg bort som skyskraper i London.

14: Daley Blind takles, United vil ha frispark, men det ender heller med Palace-corner, til United-spillernes frustrasjon.

12: Den andre corneren ender med et vanvittig kaos fremfor United-målet, men til slutt klarer United å komme seg ut. Hjemmelaget klart best hittil.

11: Kjempesjanse! Schweinsteiger header unna Cabayes innlegg, men ballen kommer rett tilbake i feltet. Bolasie skyter hardt, ballen treffer De Gea og tverrligger før det til slutt ender med et hjørnespark. Palace kommer til ny avslutning på corneren, men De Gea sender den over.

10: Høyt spark fra Mata, og Palace får frispark i innleggsposisjon.

9: United har fått til lite hittil. I angrep nå, men Martial klarer ikke å ta ned en pasning, og det ender med innkast til Palace.

6: Darmian sliter rett og slett innledningsvis, blandet med litt uflaks.

4: Mer slurv fra Darmian, men De Gea hindrer det i å bli en virkelig farlig situasjon. Viktig, med tanke på hjemmelagets styrker, at backene våre er på i dag.

2: Schneiderlin og Darmian fomler det til, og Palace får sin første avslutning. For enkelt for De Gea.

1: Ikke at vi tror så mange lurte på det, men Rooney spiller igjen på topp med Martial ute til venstre.

1: KAMPEN ER I GANG.

15.57: Spillerne er på vei ut på Selhurst Park. Der er det som vanlig god stemning på tribunen.

15.54: Kampen nærmer seg med stormskritt.