Komfortabel seier

LIVE: Brasil kom mer og mer inn i kampen, og overkjørte Argentina med 2-0-seier lørdag ettermiddag.

Etter at flere United-spillere var i aksjon fredag, var det Marcos Rojo og Angel Di Maria sin tur da Argentina møtte Brasil i Beijing lørdag ettermiddag.

Argentina var klart det beste laget i første omgang, og var uheldige da Martins Diego Tardelli satte inn 1-0-målet for Brasil etter drøye halvtimen spilt. Tardelli, som dermed scoret sitt første landslagsmål, plukket opp ballen på bakerste stolpe og satte ballen enkelt bak Romero. 10. minutter senere ble Di Maria felt inne i boksen og dommeren peket umiddelbart på straffemerket, men det kan nok diskuteres som det var straffe eller ei. Messi var mannen som skulle ta straffesparket, men Jefferson gjettet riktig utgang på skuddet og hold buret rent i første omgang.

I andre omgang kom Brasil mer og mer med i kampen, og Argentina dominerte ikke slik som de gjorde før pause. Enda vanskeligere ble det etter at Tardelli satte inn sitt og kampens andre mål etter 64. minutter spilt. Etter 2-0-scoringen var Brasil det klart førende laget, og Argentina kom ikke til de store sjansene.

Argentina v Iran: Group F - 2014 FIFA World Cup Brazil
Marcos Rojo: Gjorde en god defansiv jobb mot Brasil, selv om det ikke holdt helt ut.

Angel Di Maria leverte flere gode prestasjoner, og viste United-fansen hva de kan glede seg til fremover. Di Maria leverte en meget god første omgang hvor han var innvolvert i flere store sjanser, men i andre omgang var ikke United-spilleren like synlig. Rojo leverte også en god defansiv jobb, men han var ikke like mye involvert som Di Maria.

Også Brasil gikk på en stor smell mot Tyskland under VM hvor de tapte hele 7-1 i semifinalen, for så å gå på nok et 3-0-nederlag mot Nederland i bronsefinalen. Men siden den gang har Luiz Felipe Scolari gått av som manager og Carlos Caetano Bledorn Verri (bedre kjent som Dunga) blitt utnevnt som ny manager for landslaget for andre gang. Etter VM har Brasil vunnet 1-0 mot både Colombia og Ecuador under vennskapskamper.

Brasil 2-0 (1-0) Argentina

28. min.: 1-0 Martins Diego Tardelli
64. min.: 2-0 Martins Diego Tardelli

Oppdateringer:

94. min.: BYTTE BRASIL – Robinho kommer inn for Neymar, og Kaka overtar kapteinsbåndet de siste sekundene av kampen.

92. min.: Kaka med passning til Willian. Chelsea-spilleren sitt skudd blir blokkert av keeperen og Neymar får muligheten til å skyte, men Romero redder nok en gang.

90. min.: BYTTE BRASIL – Gil kommer inn for David Luiz, og tre minutter legges til.

81. min.: BYTTE BRASIL – Kaka kommer inn for Tardelli.

Angel Di Maria har ikke vært like synlig i andre omgang, og Brasil har kommet mer og mer inn i kampen.

76. min.: BYTTE ARGENTINA – Perez kommer inn for Pereyra.

71. min.: Argentina med skudd på mål, som Jefferson overhodet ikke har kontroll over. Keeperen tar ballen, men mister den ut til corner.

64. min.: MÅL – Tardelli scorer sitt andre mål i kampen og dobler ledelsen til Brasil. Oscar legger nok en gang inn et nydelig innlegg som David Luiz ikke klarer å snappe opp, men Tardelli er på bakerste stolpe og header inn 2-0-målet.

61. min.: BYTTE ARGENTINA – Pastore og Higuain kommer inn for Aguero og Lamela.

59. min.: Demichelis takler Neymar rett utenfor boksen, og er heldig som ikke får gult kort i situasjonen. Oscar tar frisparket og overrasker alle med å skyte direkte, men skuddet går utenfor mål.

51. min.: Di Maria fortsetter som i første omgang, og 5. minutter ut i andre omgang kommer han til nok en brukbar sjanse.

47. min.: Neymar får seg en smell i leggen etter en takling, men er raskt oppe igjen. Frispark til Brasil, men skaper ikke det helt store ut fra situasjonen.

2. omgang har startet

Argentina har presset og presset, og riktignok kommet til noen muligheter, men uten å lykkes. Brasil hadde en stor mulighet etter drøye halvtimen spilt som Tardelli utnyttet til det fulle, og dermed stod det 1-0.

Sett bort fra scoringen til Brasil har Angel Di Maria spilt en glimrende første omgang for Argentina, hvor han har kommet til flere innlegg og brukbare sjanser.

PAUSE i Beijing – fortsatt med Brasil i føringen.

40. min.: Messi tar straffesparket, men Jefferson gjetter riktig utgang og blokkerer skuddet. Dermed står det fremdeles 1-0 til Brasil.

39. min.: STRAFFE – Danilo feller Di Maria inne i boksen, og dommeren peker på straffemerket. Gult kort til Danilo for taklingen.

31. min.: Stor mulighet til Brasil! Neymar kommer alene med keeper, men får ikke nok kraft i skuddet som går rett utenfor stolpen. Der kunne det fort stått 2-0, men Argentina viser at de fortsatt er det dominerende laget.

28. min.: MÅL – Og der sitter det for Brasil, etter scoring fra Tardelli som scorer sitt første for landslaget. Oscar legger inn, men Zabaleta og Fernandez kommer i veien for hverandre. Tardelli plukker så opp ballen på bakerste stolpe, og setter ballen enkelt i mål.

23. min.: Corner til Brasil og Oscar er mannen som skal ta det. Skuddet blokkeres og Argentina kan kontre, men får lite ut av situasjonen.

18. min.: Di Maria har startet glimrende i første omgang, og kommer til flere brukbare sjanser. Men nok en gang går skuddet utenfor mål, denne gang fra langt hold.

16. min.: Messi blir felt like utenfor 16-meteren, og tar selv frisparket. Skuddet blokkeres og går ut til corner.

8. min.: Messi med flott gjennomspill til Zabaleta, som legger inn til Aguero innenfor 16-meteren. Men skuddet settes utenfor mål.

Argentina har startet klart best og legger press på Brasil. Angel Di Maria har hatt flere flotte passninger, med ett skudd høyt over mål.

1. min.: Stor mulighet til Argentina! Kun få sekunder etter avspark er Aguero nær ved å sette Argentina i ledelsen, men målet blit annullert for offside.

0. min.: Kampen er i gang.

Argentina: Romero; Zabaleta, Fernández, Demichelis, Rojo; Pereyra (Perez 76′), Mascherano, Pastore, Di María; Agüero, Messi.

Brasil: Jefferson; Danilo, Miranda, David Luiz, Luis Filipe; Luiz Gustavo, Elias; Willian, Oscar, Neymar; Diego Tardelli.