weghorst

Weghorst åpnet målkontoen da United tok stort steg mot finalen

Manchester United tok første stikk ligacup-semifinalen med 3-0 på City Ground onsdag kveld, etter scoringer av Marcus Rashford, Wout Weghorst og Bruno Fernandes.

Rashford sendte United i ledelsen allerede etter seks minutter. 25-åringen tok med seg ballen ute til venstre, dro seg innover forbi et par Forest-forsvarere før han sendte ballen ned i korthjørnet.

Deretter spilte begge lag seg til store muligheter, og Forest fikk blant annet et mål annullert for en hårfin offside.

Rett før pause var imidlertid kampens andre scoring et faktum, og det var Weghorst som åpnet målkontoen i United-trøya. Nederlenderen var først på en retur, og satte ballen enkelt i nettet.

Like før slutt fastsatte også Fernandes sluttresultatet til 3-0. Innbytter Anthony Elanga fant portugiseren på vei inn i feltet, som banket ballen ned i det venstre hjørnet.

Returoppgjøret på Old Trafford spilles om én uke, onsdag 1. februar.