Liam Grimshaw.

Lite knask på Halloween for utlånte

DE UTLÅNTE: Kun tre spillere var i aksjon i helgen.

United spilte sin tredje 0-0 kamp på rad denne helgen og tok et skritt mot en skummel og uønsket rekord på Halloween-kvelden.

For de fleste av Uniteds utlånte ble det heller ikke noe knask denne helgen.

Kun tre spillere spilte da to seiret og én tapte, mens resten av de utlånte ikke fikk spilletid.

Kilmarnock 0-1 Motherwell

Liam Grimshaw og Motherwell trengte sårt poeng i helgen for å få så god avstand som mulig til nedrykksstreken. Før oppgjøret stod de med kun ett poeng unna, men en god allehelgensdag gjorde luken større.

Lagene kjempet jevnt gjennom hele kampen, men da det stod igjen 3 minutter på klokken satte innbytter Louis Moult inn vinnermålet så Grimshaw og Motherwell kunne slippe jubelen løs. Grimshaw spilte hele kampen som høyreving.

Motherwell har nå en luke på fire poeng ned til Partick Thistle som gikk på et 5-0 tap mot Hearts.

Wigan 1-0 Swindon Town

I likhet med Grimshaw fikk Donald Love 90 minutter i helgen, men for Wigan var det de fem tilleggsminuttene som betydde mest. Love var den eneste endringen fra startoppstillingen fra kampen før, og i åpningsminuttene så det ut til å være en frisk endring.

Kun tre minutter ut i kampen var Wigan i fult angrep. De fosset nedover venstresiden og fant Love i midten av banen, men utlånte United-spilleren fikk ikke helt til treffet han hadde håpet på.

Mot slutten av kampen var Love nære på å skape et mål i lag med tidligere United-spiller Reece James. Love drillet en mann lekkert før han spilte fri James. Avslutningen til James fra kloss hold så ut til å gå inn, men en Swindons sisteskanse vartet opp med en glimrende redning.

Det hele ble avgjort med kampen siste spark på ballen. Everton-utleide Fracisco Junior utnyttet en feil fra Swindons keeper til å kapre alle tre poengene og bli overtidshelt for Wigan.

Wigan ligger fem poeng bak 1.plassen i League One.

GOD KAMP: Utleide Donald Love gjorde en god kamp mot Swindon Town.

Scunthorpe 2-0 Barnsley

Siste utlånte som fikk spilletid i helgen var Ben Pearson. Etter å ha sonet forrige kamp for karantene var Pearson tilbake i startoppstillingen til Barnsley og spilte samtlige 90 minutter.

Det ble ingen god start for Barnsley og hjemmelaget tok ledelsen etter kun 6 minutter. Bortlaget svarte aggressivt da Ben Pearson fosset rett opp i angrep fra avspark, dessverre uten hell.

Tolv minutter ut i kampen spilte Pearson en lagkamerat nydelig gjennom, men det ble ingenting ut av det etter Michael Smith ikke helt klarte å få ordentlig treff på ballen.

Like før pause fikk Barnsley utdelt et straffespark, men Sam Winnall klarte ikke sette ballen i målet og lagene gikk til garderoben med 1-0 ledelse til hjemmelaget.

Barnsley dominerte når det kom til sjanser, men 20 minutter ut i 2.omgang scoret Scunthorpe nok engang. Lufta gikk litt ut av Barnsley etter 2-0 scoringen, men mot slutten kombinerte Pearson og Reece Wabara fint på høyresiden, men da skuddet til slutt kom ble det blokkert og klarert.