Ikke bare Uniteds førstelag og U18-lag har vært i aksjon denne helgen. En rekke andre utlånte har vært i aksjon, og fredag og lørdag var gode dager for de utlånte, med flere nettkjenninger for United-spillere.

Søndag ble en dårligere dag for United-representantene våre, med tre tap av tre mulige.

United.no gir deg full rapport på alle kampene.

Merk: Anderson og Will Keane var ubenyttet i sine kamper, og er ikke tatt med her.

Brighton & Hove Albion 2-0 Yeovil Town

Jesse Lingard spilte hele kampen for Brighton, mens Tom Lawrence gikk ut etter en time (han så ikke ut til å være skadet). Da Lawrence gikk ut stod det 0-0, og siden det endte 2-0 til Brighton så må moralen være at det er lurt å ha United-lånesoldater på banen.

Det viste i alle fall Jesse Lingard. Sponsorene kåret ham til Brightons bestemann, og på overtid punkterte han kampen da han med en finfin avslutning ordnet 2-0. Dette var Lingards tredje scoring for Brighton.

Yeovil Town v Huddersfield Town - Sky Bet Championship
LAWRENCE: Her feirer han. Men nå er det mindre å feire for Lawrence og Yeovil, selv om de har imponert mange til tross for nedrykket.

Resultatet gjør at Brighton ligger på sjetteplass på nivå to før lørdagens kamper. En sjetteplass vil gi play-off, og muligheter til Premier League-opprykk, men Brighton er fortsatt avhengig av hjelp i andre resultatet for å klare dette. Yeovil på sin side har ikke lenger en teoretisk mulighet til å overleve, og Tom Lawrence har opplevd sitt første seniornedrykk. Vi får håpe det også blir det siste.

Under kan du se Lingards mål etter rundt 1.40:

Charlton Athletic 1-3 Blackburn Rovers

Det var også lørdag duket for utlånsduell i Championship. Blackburn startet med United-spilleren Michael Keane, mens Charlton hadde plassert Davide Petrucci på benken for oppgjøret.

Play-off-jagende Blackburn gikk som ventet ut seirende mot nedrykkstruede Charlton, og det endte til slutt 3-1 til det historierike laget fra Blackburn.

Tre mål fikk de – og ett av de signert vår egen Michael Keane. Unggutten stupte til værs etter innslått frispark og headet ballen i mål og sørget for 2-0. Petrucci derimot noterte seg ikke for annet enn et mislykket skuddforsøk på tampen av kampen.

Se Keanes mål etter rundt ett minutt av videoen under:

MÅL: Michael Keane scoret for Blackburn.

Doncaster Rovers 1-3 Reading

Sam Johnstones Doncaster ligger i likhet med Petruccis Charlton farlig nærme nedrykksstreken, og dersom Birmingham vinner sin hengekamp, ligger de under nedrykksstreken.

Det endte med 1-3-tap for Johnstone, men ifølge Doncasters offisielle Twitter-side, var det ikke den utlånte United-sisteskansens feil at de slapp in tre mål.

Wigan Athletic 0-2 Blackpool

Uniteds Nick Powell startet det svært viktige oppgjøret for Wigan på benken, men ble byttet inn i pausen på bekostning av Waghorn.

To kjappe mål etter hvilen av henholdsvis Andrew Keogh og Stephen Dobbie sørget kampens to eneste mål. Powell kom imidlertid til en rekke avslutningen. Først et skudd fra like utenfor 16-meteren, så kombinerte han vakkert med Jordi Gómez før han på tampen av kampen kunne ha pyntet på stillingen med en heading.

Birmingham City 1-3 Leeds United

Birmingham har vært så heldige at de har fått lov til å leie ikke bare én, men flere United-spillere på en gang. Mot Leeds startet Tom Thorpe fra start, mens Federico Macheda ble henvist til benken for andre kamp på rad.

Men som sist gang, kom han innpå og viste seg spilletid verdt. Etter av å ha blitt sendt innpå i det 61. minuttet scoret han ett mål og hadde ett skuddforsøk. Målet kom med venstrefoten fra like innenfor 16-meteren. Tom Thorpe måtte dessverre gå av banen i det 92. minuttet på grunn av en skade – det er ennå uvisst hvor alvorlig den er.

Tyler Blackett var ikke med i kamptroppen.

Se Machedas mål etter 1.55 av videoen under:

Carlisle United 0-1 Oldham Athletic

Sam Byrne startet på benken for Carlisle hjemme mot Oldham, men på stillingen 0-0 ble han sendt på banen i det 65. minutt. Håpet var nok at han kunne forandre kampen, og målet kom, men dessverre var det Oldham som scoret det som skulle vise seg å bli vinnermålet.

Carlisle er på full fart mot nedrykk til fjerdedivisjon. Sannsynligvis må de to gjenstående kampene, borte mot Crawley og Wolverhampton, vinnes for at Cumbrians skal ha en sjanse til å overleve.

Plymouth Argyle 1-1 Hartlepool United

Jack Barmby har fått til mye bra for Hartlepool, og startet også denne kampen.

Plymouth tok ledelsen etter en halvtime, men Barmby utlignet med en finfin lobb i det 67. minutt. Mot slutten måtte Barmby byttes ut på grunn av en skade.

Ingen av lagene har noe annet enn æren igjen å kjempe for.

Se Barmbys mål etter litt over et minutt av videoen under:

Sunderland 4-0 Cardiff City

Det var ingen Wilfried Zaha fra start for Cardiff i denne livsviktige kampen mot Sunderland, og det var ikke alle andre på Cardiff som så helt ut som om de spilte heller. Forsvaret har vært et problem der i år, og var det igjen, og lagene gikk til pause på stillingen 2-0, og Cardiff hadde i tillegg fått en spiller utvist.

Zaha kom på banen i andreomgang, og Cardiff gjorde et helhjertet forsøk på å snu det, men med elleve mot ti ble Sunderland for sterke.

Zaha hadde noen brukbare løp med ball, men klarte ikke å skape det helt store for Cardiff. Alt tyder på at waliserne må ta den tunge veien rett ned igjen.

Whitby Town 2-1 Stafford Rangers

Jonny Sutherland er på vei ut fra United, og han tilbringer litt tid hos Stafford Rangers på nivå sju nå på slutten av kontraktstiden. Målvakten stod i mål da Rangers tapte borte mot Whitby Town.

Stafford Rangers har for lengst rykket ned. Dette var årets siste kamp for klubben.

NEC Nijmegen 2-5 Twente

Marnick Vermijl startet som forventet på høyrebacken for Nijmegen, men det ble ikke noen hyggelig dag denne gangen. Twente knuste Nijmegen 5-2, og Nijmegen kan med det fortsatt rykke direkte ned (med tap mot Ajax borte neste helg, samtidig som Roda vinner sin kamp).

Hvis ikke må de ut i kvalifiseringsspill om å overleve.

Vermijl pådro seg et gult kort, og ble i det 58. minutt (rett etter 1-3) byttet ut. Kanskje for å unngå rødt kort?

Girona 2-0 Real Zaragoza

Ángelo Henríquez har slitt med skader, sykdom og form etter nyttår, men spilte fra start i dette oppgjøret. Han fikk en time på banen før han ble byttet ut, og Zaragoza gikk på et bortetap etter fire kamper på rad uten tap. Og attpåtil mot bunnlaget i divisjonen.

Zaragoza ser ut til å ende sesongen uten noe å kjempe for, selv om verken opprykk eller nedrykk er teoretisk umulig.

Henríquez rakk også å pådra seg et gult kort.