U21: Lingard og Keane slo Wales

Michael Keane og Jesse Lingard spilte en strålende kamp for England U21.

Englands U21-lag ligger svært godt an i kvalifiseringen til U21-europamesterskapet som går av stabelen i 2015. Før kampen hadde de vunnet sine fem foregående kamper, og slo mandag kveld Wales 3-1 på Liberty Stadium med United-ungguttene Jesse Lingard og Michael Keane som spilte samtlige 90 minutter.

Siden vinter har begge to vært på hvert sitt utlånsopphold. Lingard spilte en sentral rolle i Brighton-laget som kjempet om opprykk, mens Keane spilte noen måneder for Blackburn.

JESSE LINGARD: Konstant trussel mot Wales.

Michael Keane spilte en strålende kamp og fremsto som en virkelig sjef i England-forsvaret, mens Jesse Lingard var en konstant trussel for waliserne.

Det var England som startet best, og Nathan Redmond sørget for 1-0 etter 18 minutter spilt. Men allerede før det, burde Uniteds Lingard ha sendt gjestene i ledelsen. Etter ti minutter spilt fant Redmond United-ungguttens hode, men fra noen meters hold headet han ballet like over.

Wales utlignet i det 20. minuttet ved Gwion Edwards, men Lingard burde igjen ha sendt vertene i ledelsen i det 31. minuttet. Et Ings-skudd ble reddet av Wales’ sisteskanse, og Lingard fikk fyrt av to returer uten at han klarte å overliste Roberts.

Syv minutter senere fikk imidlertid Three Lions-ungguttene utteling. Lingard assisterte Redmond som avsluttet i lengste hjørne via en Wales-forsvarer.

Lingard var hissig rundt grøten gjennom hele kampen, og kunne ha økt til 3-1 25 minutter før slutt. Han spilte vegg med Ince, og angrepet endte til slutt med at Lingard avsluttet lavt mot Roberts’ mål, men skuddet ble for enkelt for målvakten.

Ti minutter senere fikk Lingard nok en sjanse. Han drev inn fra venstrekanten og avsluttet mot Johns’ nærmeste hjørne, men også denne gangen ble skuddet reddet.

To minutter på overtid fullførte Nathan Redmond sitt hat-trick. Unggutten drev inn mot Wales’ 16-meter fra midtstreken før han curlet ballen inn i Wales-buret og sørget for 3-1 til gjestene.