Lingard med mål og målgivende

Les hvordan de utlånte har gjort det i lørdagens kamper. Saken oppdateres!

Hele fem utlånte United-spillere var involerte for deres klubber og Jesse Lingard fortsatte den gode formen sin med mål og målgivende for Brighton! Ellers var Wilfried Zaha svært nære å score for Cardiff og Tom Lawrence fikk spille hele kampen for Yeovil Town.

Southampton – Cardiff 0-1

Wilfried Zaha startet på benken for Solskjær og Cardiff, men kom inn etter 61 minutter og markerte seg bra på de 61 minuttene. Det ble ingen mål eller målgivende på engelskmannen, men han var mye involvert for Cardiff de tredve minuttene han var på banen. Zaha har vært god for Cardiff i utlånsperioden og ser ut til å hjelpe den walisiske klubben med å fornye Premier League-kontrakten sin.

Hartlepool – Chesterfield

Jack Barmby fikk spille 61 minutter for Hartlepool i deres 2-1-tap mot Chesterfield. Den unge spissen hadde målgivende på Luke James sitt mål for Hartlepool, men Chesterfield snudde kampen. Barmby var ellers ikke involvert i et Hartlepool-lag som skapte lite sjanser i en ellers sjansefattig kamp. Begge målene til Chesterfield kom etter et hjørnespark.

Yeovil Town – Bournemouth 1-1

Tom Lawrence startet for Yeovil i deres uavgjort-kamp mot Bournemouth. Lawrence spilte en god kamp og var mye involvert i et Yeovil-lag som skapte mye, som ikke klarte å putte ballen flere ganger enn en gang bak Camp i Bournemouth-nettet.

Brighton – Charlton 3-0

Jesse Lingard spilte en svært god kamp for Brighton i deres 3-0-seier over Charlton og var involvert i de to første målene til Brighton. Det første målet scoret han selv etter kun elleve minutter mens det andre hadde han målgivende når han sendte Leonardo Ulloa igjennom. Lingard var ellers mye involvert i et Brighton-lag som regelrett kjørte over Charlton og burde nok scoret flere. Denne seieren gjør at Lingard og Brighton klatret opp til 6.plass og play off-plass.

Davide Petrucci var ikke en gang i Charltons tropp.

Preston – Carlisle United 6-1

Sam Byrne fikk ingen minutter for Carlisle United når Preston knuste de 6-1. Etter tapet ligger Carlisle på nedrykksplass og må snu denne dårlige trenden fort hvis de vil beholde plassen i League One. Byrne selv står fortsatt med 12 kamper og det ene målet for Carlisle United.

Ipswich – Doncaster 2-1

Sam Johnstone startet for Doncaster når de gikk på sitt tredje tap på rad, men keeperen gjorde en god kamp mot et Ipswich-lag som hadde flere sjanser og Johnstone kan ikke belastes for noen av baklengsmålene. Han har vært tilnærmet fast for  etter at han ble utlånt, og Doncaster nærmer seg sakte nedrykk hvis de ikke snur den dårlige trenden fort.

Wigan – Arsenal 1-1

Nick Powell og Wigan møtte Arsenal til kamp om finale i FA-cupen og det var lenge Wigan som var nærmest, men en sen Arsenal-utligning og en straffekonk ødela for Wigan. Powell har ikke startet så ofte for Wigan i det siste og kom inn for Wigan etter 68 minutter i dag. Han slet lenge med å sette sitt preg på kampen, men etter full tid gjorde engelskmannen det bedre og var nære å score vinnermålet i ekstraomgangene, men avslutningen gikk utenfor.

Tapet i dag betyr at Powell og Wigan er ute av FA-cupen, men laget er enda i god posisjon til å rykke opp i Championship.

Ellers satt Will Keane hele kampen på benken for QPR i deres 5-2-seier mot Nottingham Forest lørdag, mens Anderson ikke fikk noen minutter for Fiorentina i deres 5-3-seier mot Verona søndag.