Lingard aktuell fra start

United-spilleren slipper muligens til fra start i torsdagens EM-start.

Det engelske U21-landslaget deltar nå i U21-EM i Tsjekkia, og EM-åpner mot Portugal torsdag kveld klokka 20.45.

Senere skal de også møte Sverige og Italia i gruppespillet.

Jesse Lingard er eneste United-spiller i troppen, og ifølge den velinformerte journalisten Henry Winter kan han få en rolle fra start mot Portugal. WBA-spiss Saido Berahino er nemlig ute av mesterskapet med en skade, og Lingard står klar som hans erstatter. Tidligere United-spiller Michael Keane er forresten også i den engelske troppen.

22 år gamle Lingard scoret to mål på 14 kamper på utlån hos Derby i Championship denne sesongen, og spilte en halv omgang da England slo Hviterussland U21 1-0 i en oppvarmingskamp til U21-EM. Han startet faktisk også i Louis van Gaals første seriekamp med United, men en lei skade sendte ham ut av den kampen – og United-troppen videre – allerede etter 23 minutter i 1-2-tapet mot Swansea i første serierunde forrige sesong.

Englands kamp mot Portugal sendes på Viasat 4 og Viaplay.