Ligamestere!

United-reservene snudde 0-3 til 6-3 borte mot Newcastle i en fantastisk kamp, og sikret seg avdelingsseieren i FA Premier Reserve League!

Manchester Uniteds reservelag har hatt en meget god sesong, og ledet før kveldens kamp sin avdeling i reserveligaen fire poeng foran Liverpool. Mens Liverpool hadde spilt 20 av 22 kamper av årets sesong, hadde United kun spilt 17. Dette innebar at United kun trengte tre poeng på sine fem resterende kamper for å sikre seg tittelen i Premier Reserve League North.

Første mulighet til å sikre seg de nødvendige poengene kom mandag kveld da Newcastle ventet på Whitley Park. Newcastle hadde før kampen ikke vunnet på ni kamper, og sju av disse ni var endt med tap for Magpies.

United stilte med et sterkt lag i nordøst, og spillere som Ezekiel Fryers, Keane-tvillingene, Petrucci, Pogba og Lingard spilte alle fra start. United vant det motsatte møtet hele 6-0 i januar, og det var lov å håpe på et godt resultat også mandag.

Kollaps etter god start

United startet også kampen meget bra på Whitley Park. Både Jesse Lingard og Will Keane hadde gode muligheter de første minuttene, men ingen av dem greide å få ballen i mål.Men der United sviktet i avslutningene, var Newcastle dødelig effektive, og i løpet av 17 minutter greide gjestene å sette hele tre ballen forbi Sam Johnstone.

Først ute var Bradden Inman, som trillet ballen i mål etter å ha fått et innlegg fra høyrekanten. Deretter satte Phil Ayre ballen i mål fra straffemerket, etter at det (feilaktig) ble blåst hands på Ezekiel Fryers. Til slutt, etter 33 minutters spill scoret Dan Taylor Newcastles tredje mål på et drøyt kvarter da han stanget et innlegg fra Richardson i nota.Med ett så Uniteds muligheter til å sikre seg tittelen på Whitley Park marginale ut!

Keane gir håp

United hadde imidlertid ikke gitt opp, og fem minutter før pause skulle Will Keane tenne de rødes håp. Og det ettertrykkelig.

Etter 39 minutter stormet han gjennom Newcastle-forsvaret etter en nydelig hælflikk fra Davide Petrucci, før han dunket ballen ned i lengste hjørnet. Og kun 56 sekunder senere reduserte han nok en gang, da han på ny løp fra Newcastle-forsvaret før han dundret ballen opp i nærmeste kryss fra 16-meteren.

En helt fantastisk scoring av spisstalentet, og United var for alvor inne i kampen igjen før pause!

Hat-trick fra Keane

Etter at United hadde fått to raske mål før pause, kunne man kanskje forvente at United stormet i angrep etter hvilen. Det var imidlertid Newcastle som gikk i angrep, og selv om det ikke ble de helt store sjansene ut av det, var United presset tilbake i banen de første fem minuttene av andreomgang.

Så smalt det på Whitley Park. Og det til gangs.

Tom Thorpe kom inn på banen for Larnell Cole, og Ritchie De Laet ble flyttet opp på topp. Og det gikk kun tre minutter fra formasjonsendringen ble foretatt til De Laet markerte seg. Lingard spilte gjennom belgieren, og De Laet kom i full fart mot mål. Istedenfor å skyte trillet De Laet ballen til siden, og der kom Will Keane og kunne enkelt trille ballen i mål. Hat-trick for Keane, og lagene var like langt!

Fantastisk andreomgang

United trengte tre poeng for å sikre seg tittelen, og Warren Joyces menn fortsatte å storme i angrep for å score flere mål. Og det skulle kun gå ti minutter fra 3-3-scoringen før kampen var snudd. Nok en gang var det De Laet som slo inn til Keane, men denne gangen ble Keane hindret av en Newcastle-forsvarer. Ballen havnet imidlertid hos Davide Petrucci, som elegant dro av en svart og hvit spiller, før han dundret ballen i lengste hjørne!

Nå var Newcastle parkert, og i løpet av de neste 12 minuttene skulle det bli enda styggere for hjemmelaget. Først scoret Will Keane sitt fjerde etter å ha fått en nydelig langpasning fra Petrucci og rundet keeper, før Ritchie De Laet fikk sin fortjente scoring etter å ha blitt trillet gjennom av Jesse Lingard. Seks mål på 37 minutter av United!

Avdelingsvinnere!

Will Keane hadde et par muligheter på tampen til å score sitt femte for dagen, men Alnwick stod i veien ved begge anledninger. Dermed endte det 6-3 på Whitley Park.

United hadde stått opp fra de døde og hamret inn seks mål på snaue 40 minutter. En helt utrolig snuoperasjon, og et comeback av de virkelig sjeldne! En fantastisk prestasjon av Warren Joyces menn, og med tre poeng på Whitley Park er det ingen lag som kan ta igjen United på tabellen!

United er dermed avdelingsvinnere i Premier League Reserve League North etter oppvisningen i nordøst! Vi gratulerer Warren Joyce og hans gutter, og takker for en helt fantastisk fotballkamp!

Neste kamp for United-reservene er mot erkerival og toer på tabellen Liverpool allerede førstkommende torsdag.

LES MER:

KAMPFAKTA

Newcastle res. 3 – 6 Manchester United res.

1-0 Inman (16)2-0 Airey (str. 26) 3-0 Taylor (33)3-1 W Keane (39)3-2 W Keane (40) 3-3 W Keane (54)3-4 Petrucci (64)3-5 Keane (73)3-6 De Laet (76)Turnering: FA Premier Reserve League NorthTid: Mandag 16. april klokken 20.00 (skandinavisk tid)Sted: Whitley Park, North Tyneside

United (4-4-1-1): Sam Johnstone – Marnick Vermijl, Michael Keane, Ezekiel Fryers, Ritchie De Laet – Larnell Cole, Paul Pogba, Ryan Tunnicliffe, Jesse Lingard – Davide Petrucci – Will Keane.

Benken: Joe Coll,Michele Fornasier,Luke Giverin, Tyler Blackett, Tom Thorpe.

____________________________________________________________________________

VIKTIGE HENDELSER:

1. min: United sparker igang kampen. Kan tittelen sikres i kveld, mot et Newcastle-lag som ikke har vunnet på ni kamper?

5. min: Will Keane løper mot Newcastle-forsvaret og forsøker seg med et langskudd. Treffer godt, men en udekket Alnwick i vertenes mål redder greit.

6. min: Lingard mottar en langpasning bak Newcastle-forsvaret og tar fint ned ballen alene med Alnwick. Forsøker å lobbe over keeper, men Alnwick redder igjen.

7. min: Nå skjer det fort på Whitley Park. Newcastle farlig frempå, men Phil Airey når ikke helt frem til overlegget.

14. min: United har en ball i mål, men det er avblåst for offside.

16. min: 1-0 NEWCASTLE! Bradden Inman! Litt mot spillets gang er det Newcastle som tar ledelsen. Innlegg fra høyre, og Inman er først på ballen og setter den enkelt i mål.

20. min: Ritchie De Laet går på et fint løp ned venstresiden, og slår ballen ut til Jesse Lingard i feltet. Lingard får dessverre ikke noe trøkk i avslutningen, og ballen triller inn til til keeper.

22. min: Newcastle med brukbar sjanse på corner, men Hendersons heading går utenfor.

24. min: Will Keane er på vei gjennom, men en utrusende Alnwick får tåa på ballen. Ballen triller til Larnell Cole, men Cole treffer ikke mål på forsøket fra 40 meter.

25. min: Fartsfylt åpning i nordøst! Begge lag med gode sjanser, og det er nesten utrolig at det ikke er flere mål.

26. min: 2-0 NEWCASTLE! Phil Airey (straffe)! Straffe til Newcastle! Fryers tar med seg ballen med brystet, men linjemannen dømmer hands og straffe til vertene. Phil Airey sender Johnstone feil vei, og det står 2-0 til Newcastle.

33. min: 3-0 NEWCASTLE! Dan Taylor. Innlegg fra Richardson, og Taylor kommer på bakre stolpe og stanger den inn. Nå blir det tøft for United!

35. min: Dobbeltsjanse for vertene, men Johnstone redder det første forsøket, mens forsøk nummer to går over mål.

39. min: 3-1 UNITED! Will Keane! Davide Petrucci hælflikker ballen over Newcastles forsvar, og Will Keane sender ballen utagbart ned i lengste hjørne.

40. min: 3-2 UNITED! Will Keane! Nok en gang er Will Keane på løp gjennom Newcastle-forsvaret, og spissen kaer ballen opp i nærmeste kryss fra 16-meteren. Fantastisk scoring av Keane, og United er for alvor med i kampen igjen! 56 sekunder mellom scoringene!

43. min: Henderson får gult kort etter en sen takling på De Laet.

PAUSE: United begynte best, og burde ha greid å score kampens første mål i løpet av det første kvarteret. Istedenfor var det Newcastle som fikk hull på byllen – og det hele tre ganger på et drøyt kvarter! Da så det mørkt ut for United, men de røde har fått igjen håpet om både poeng og seier etter en rask Keane-dobbel på tampen av omgangen. Fantastisk underholdning første 45!

46. min: Andreomgang er i gang.

50. min: Newcastle klart best de første minuttene av andreomgang. United ser ikke ut til å ha våknet ordentlig etter pause.

51. min: Bytte United: Tom Thorpe kommer inn for Larnell Cole. Thorpe går inn i midtforsvaret, mens De Laet skyves helt opp på topp.

51. min: Gult kort til Newcastles Stephen Folan etter en tøff hodeduell med Will Keane. Treffer Keane med en arm, men ser uforskyldt ut fra Folan.

54. min: 3-3 UNITED! Will Keane! Fantastisk hat-trick for Keane! De Laet, som er flyttet opp som spiss, mottar ballen fra Lingard og setter fart mot mål. Belgieren triller ballen på tvers til Will Keane, som har en enkell jobb med å sette ballen forbi Alnwick. Herlig comeback i en herlig fotballkamp!

56. min: Bytte Newcaslte: Kitchen kommer inn for Maddison.

64. min: 4-3 UNITED! Davide Petrucci!! For et comeback av United! FOR ET COMEBACK! Ritchie De Laet spilles gjennom, og forsøker nok en gang å finne Will Keane. Denne gang rekker Newcastle-forsvaret tilbake, men ballen havnet etterhvert hos Davide Petrucci. Italieneren drar av en Newcastle-forsvarer og dunker ballen ned i lengste hjørne! United har snudd på Whitley Park! Utrolig!

70. min: Kjempesjanse for De Laet. Spilles fri inne i feltet, men belgieren treffer Alnwick med avslutningen.

73. min: 5-3 UNITED! Will Keane! Will Keane spilles gjennom med en langpasning fra Davide Petrucci. Keane drar av Alnwick og triller ballen i det åpne målet. Fire for Keane!

76. min: 6-3 UNITED! Ritchie De Laet! Fortjent scoring fra en meget god Ritchie De Laet! Jesse Lingard spiller gjennom belgieren, som skyter ballen i mål via Alnwich. Seks på rad for United!

79. min: Bytte for United. Michele Fornasier kommer inn for superspiss De Laet.

87. min: United bruker sitt siste bytte: Tyler Blackett kommer inn for Jesse Lingard.

90. min: Will Keane er gjennom, men en dårlig touch gjør at Alnwick når ut og redder avslutningen. Det legges til tre minutter på Whitley Park.

90. min: Keane får nok en sjanse alene med keeper, men nok en gang redder Alnwick.

SLUTT: Fantastisk snuoperasjon av United. Helt fantastisk! Fire mål av Keane, og ett hver fra De Laet og Petrucci. Sesongens mest underholdende kamp, og en utrolig måte å sikre tittelen på! Festfotball, ni mål og et comeback av de sjeldne! Klassisk United. Gratulerer til Warren Joyce og resten av reservelaget! Ligatittelen er sikret!