De Gea holdt nullen, mens James & co avgjorde på overtid

Søndag ettermiddag og kveld ble det spilt landskamper, og vi fikk igjen se United-spillere i aksjon.

Først ut var Wales’ hjemmekamp mot Bulgaria, hvor Daniel James spilte hele kampen (mens Dylan Levitt så kampen fra benken), før David de Geas Spania møtte Ukraina på kvelden.

Spania 4-0 Ukraina

David de Gea fikk tillit fra start igjen for Spania mot Ukraina, etter fin innsats sist mot Tyskland, og United-keeperen holdt nullen i Spanias 4-0-seier.

Så skal det selvsagt sies at han hadde særdeles lite å gjøre, og egentlig hadde hatt mer bruk for en fluktstol enn keeperhansker i mesteparten av kampen. Han var stort sett arbeidsløs, og Spania dominerte stort.

Det første omtrent som skjedde i kampen var at Ansu Fati skaffet straffespark for spanjolene, og Sergio Ramos satte ballen i mål fra ellevemeteren. I det 29. minutt doblet Ramos ledelsen med en heading, før Ansu Fati noen minutter senere økte ytterligere, og med det ble den yngste målscoreren for Spania gjennom tidene.

Med noen minutter igjen økte Ferran Torres til 4-0.

Sergio Reguilón, som har blitt koblet til United, måtte ut med skade på overtid. Han hadde det åpenbart ikke godt, men det er vanskelig å si hvor alvorlig det var enn så lenge.

Wales 1–0 Bulgaria

Dylan Levitt gjorde en fin figur på Wales’ midtbane i 1-0-borteseieren mot Finland, men måtte finne seg i å se denne kampen fra benken. Daniel James hadde målgivende til vinnermålet i Finland-kampen, og fikk tillit fra start igjen her, og han spilte hele kampen.

Etter det vi har sett klarte James seg bra, og var involvert i mye i Wales’ jakt på et etterlengtet 1-0-mål.

Det kom ikke før på overtid, da Neco Williams headet inn 1-0, og dermed har Ryan Giggs’ mannskap fått en meget solid start på Nations League-gruppespillet.