Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly

Leverte både mål og målgivende da U23-laget slo Sheffield Wednesday

Tirsdag ettermiddag spilte Uniteds U23-lag sommerens siste oppkjøringskamp – mot Sheffield Wednesday.

Det endte med en 4-2-seier til Manchester United, bekrefter klubben.

Sheffield Wednesdays nye spisskjøp, Lee Gregory, sendte uglene i ledelsen allerede i kampens sjette minutt, men noen minutter før pause utlignet Zidane Iqbal etter å ha blitt servert av Dillon Hoogewerf.

zidane
UTLIGNET: Zidane Iqbal – her med steinansikt sammen med en langt blidere Isak Hansen-Aarøen etter et mål for U18-laget i mai.

United gjorde ti endringer i pausen, men andreomgangen startet som den første; med et Lee Gregory-mål. Han sendte bortelaget opp igjen i ledelsen på Carrington med sitt andre mål for dagen.

Noen minutter senere, like før timen var spilt, utlignet United da D’Mani Mellor (som har vært lenge ute med en skade) satte ballen i mål fra kort hold etter forarbeid fra Hannibal Mejbri. Like etterpå vant Hannibal et straffespark som Shola Shoretire satte i mål, og dermed ledet United for første gang i kampen.

Hannibal nøyet seg ikke med å ha servert Mellor, og å ha skaffet straffespark: med litt over ti minutter igjen av kampen så sendte han ballen i vinkelen, beskriver klubbens egen rapport, og 4-2 ble også sluttresultatet.

Derby County v Manchester United - Pre-Season Friendly
INVOLVERT I SAMTLIGE UNITED-MÅL MENS HAN VAR PÅ BANEN: Hannibal Mejbri.

Sheffield Wednesday-laget virker i stor grad å ha bestått av de spillerne som ikke startet serieåpningen mot Charlton i helga som var. United stilte igjen med Joseph Olowu (som vi omtalte i denne saken) på laget, og den tidligere Arsenal-stopperen var en av to spillere (den andre var Charlie McNeill) som ikke ble byttet ut i pausen. To av spillerne som ble byttet ut, Álvaro Fernández og Dillon Hoogewerf, ble byttet inn igjen på da Olowu og McNeill ble byttet ut i det 79. minutt.

Manchester United (U23) 4-2 Sheffield Wednesday

Carrington
Treningskamp

Mål: 0-1 Lee Gregory (6.), 1-1 Zidane Iqbal (42.), 1-2 Gregory (52.), 2-2 D’Mani Mellor (60.), 3-2 Shola Shoretire (str. 63.), 4-2 Hannibal Mejbri (79.).

Manchester United: Dermot Mee (Ondrej Mastny, 46.) – Charlie Wellens (Ethan Laird, 46.), Paul McShane (Björn Hardley, 46.), Joseph Olowu (Álvaro Fernández, 79.), Álvaro Fernández (Ethan Galbraith, 46.) – Martin Svidersky (D’Mani Mellor, 46.), Charlie Savage (Dylan Levitt, 46.) – Mateo Mejia (Omari Forson, 46.), Zidane Iqbal (Hannibal Mejbri, 46.), Dillon Hoogewerf (Shola Shoretire, 46.) – Charlie McNeill (Dillon Hoogewerf, 79.).