Lekte seg bak lukkede dører

Tom Cleverley var glimrende, men et par andre spillere satte ham likevel i skyggen mot Everton tirsdag.

Uniteds reservelag leder reserveligaen i nord, og benyttet tirsdagen til å øke den ledelsen.

Et sterkt United-lag vant nemlig enkelt med 4-1 borte mot Everton.

Will Keane, Davide Petrucci 2 og Jesse Lingard scoret målene.

Sterkt lag

I tillegg spilte A-lagsspillere som Tom Cleverley, Paul Pogba og Fabio, og United sendte også utpå kjente fjes som Ben Amos, Ritchie de Laet og Ezekiel Fryers.

Mot det var Everton sjanseløse.

Jesse Lingard spilte fri Will Keane etter bare to minutter til den første scoringen. Fem minutter økte United da Lingard (igjen) spilte frem Davide Petrucci til nummer to.

Everton hevet seg noe utover i omgangen, men klarte ikke å stå imot i 2. omgang. Tom Cleverley skal ifølge rapportene ha spilt en meget god kamp, men det var mannen som stod bak de to første målene, Jesse Lingard, som satte 3-0 i midten av 2. omgang. Like etter sørget Petrucci, med sitt andre mål for dagen, for Uniteds siste scoring i 4-1-seieren. Everton scoret kampens siste mål da Christopher Long reduserte i siste minutt.

Det er sjuende gang på 24 kamper denne sesongen at reservene scorer fire mål eller mer, og det går mot en finale i reserveserien. I den møter man vinneren fra gruppa i sør, som ser ut til å bli Aston Villa.

Her kan du se reservelagstabellen og annen statistikk for reservelaget.

Uniteds startellever: Ben Amos, Ritchie De Laet, Fabio, Matt James (Ryan Tunnicliffe), Michael Keane, Ezekiel Fryers, Tom Cleverley, Paul Pogba, Will Keane (Tom Thorpe), Davide Petrucci, Jesse Lingard.Reserver: Sam Johnstone, Marnick Vermijl

Evertons lag: Davies, Browning, Touray, Junior, Dier, Weir, Grant, Barkley, Silva, Lundstram, Hope.

Fra LIVE-oppdateringen

Everton res. – United res. 1-4 (startet 14)

0-1: Will Keane (scoring før 5 min. var passert Scoret etter en rask kontring og pasning fra Jesse Lingard)

0-2: Davide Petrucci (etter 7 min. Igjen assist av Lingard)* Ifølge twitteroppdateringer har Will Keane skutt utenfor på volley etter godt forarbeid av Pogba, mens Everton har kommet mer med i kampen etter en halvtimes spill.* 36.min: Will Keane redder på streken etter at Everton-veteran David Weir h4 en corner mot mål.* 41. min: Tom Cleverley, som rapporteres å ha vært glimrende, øker nesten Uniteds ledelse, men keeper får reddet avslutningen.* Pause 0-2. * Gult kort til Evertons Dier etter en stygg takling av Cleverley, men United-spilleren er raskt oppe.0-3 Jesse Lingard (ca 70. min)0-4: Davide Petrucci (ca 72 min. Ulikt blir rapportert. manutd.co skriver Tunnicliffe og assist Lingard, Everton skriver Petrucci.)1-4: Christopher Long (Everton får et trøstemål i siste minutt)