lairdtellesalv

United-backtrio med målgivende pasninger

Seks av våre utlånte var i aksjon i midtuka.

Sevilla 1-4 Dortmund

Alex Telles spilte hele kampen da Sevilla tapte 1-4 på hjemmebane mot Borussia Dortmund.

Etter kampen kom det frem at Sevilla og hovedtrener Julen Lopetegui (som nå kobles til Wolves-jobben) nå skiller lag, etter en horribel sesongstart for Sevilla.

Telles leverte i det minste den målgivende pasningen til Sevillas reduseringsmål med et godt slått hjørnespark.

Sevilla står med ett poeng etter tre kamper i Champions League-gruppespillet. De er åtte poeng bak Manchester City, og fem poeng bak Borussia Dortmund, så det ser vanskelig ut å gå videre. De kjemper trolig med FC København (som også står med ett poeng) om tredjeplassen som sender dem inn i Europa League.

telles100922

Middlesbrough 1-0 Birmingham City

Birmingham tapte borte mot managerløse Middlesbrough onsdag kveld, etter et baklengsmål i førsteomgangen.

Manager John Eustace grep i pausen var å sette inn Hannibal Mejbri, men det hjalp ikke på resultatet.

Birmingham City-skribent Brian Dick skriver at Hannibals bidrag totalt sett var positivt, og mener at United-spillerens første start for klubben trolig nærmer seg.

– Som han har gjort i tidligere kamper, så sørget Manchester United-unggguten for en umiddelbar vitamininnsprøytning til laget, skriver Dick, som også legger til at Hannibal laget noen unødvendige frispark som bidro til å ødelegge rytmen.

hannibal140922
FIKK EN HEL OMGANG DENNE GANGEN: Hannibal Mejbri, som forhåpentligvis kommer til å spille mer og mer fremover.

Preston North End 1-0 West Bromwich Albion

Prestons trend med målfattige kamper fortsatte, men denne gangen gikk det riktig vei siden de scoret kampens eneste mål mot West Bromwich Albion, og dermed kunne beholde alle de tre poengene på Deepdale.

Álvaro Fernández spilte hele kampen for Preston, og i kampens sjuende minutt slo han et glimrende innlegg inn mellom WBA-forsvarsrekka og keeper, og der dukket Emil Riis opp og scoret det som skulle vise seg å bli det eneste målet.

Fernández var altså viktig igjen, og lancs.live gir ham karakteren 7 og positiv omtale igjen etter kampen. Han ble også offisielt kåret til banens bestemann:

Marseille 4-1 Sporting

Eric Bailly spilte fra start i tirsdagens Champions League-kamp mot Sporting på Stade Vélodrome.

Det tok mindre enn ett minutt før Sporting tok ledelsen, og Marseille-forsvaret hang virkelig ikke sammen i starten av kampen.

Så begynte Sporting-keeperen å rote fælt, og han var skyld i to mål før han attpåtil ble utvist, og Marseille vant etter hvert komfortabelt 4-1.

Bailly ble byttet ut på stillingen 3-1 i det 77. minutt. Han er i skrivende stund en av spillerne som har fått lavest gjennomsnittskarakter på leserstemmene til Marseille-avisa La Provence.

bailly070922
VANT: Eric Bailly og Marseille.

Sheffield United 0-1 Queens Park Rangers

Ethan Laird imponerer for Queens Park Rangers, og tirsdag kveld var han viktig igjen.

Han hadde nemlig den målgivende pasningen til kampens eneste mål da QPR vant borte mot serieleder Sheffield United.

QPR er på playoff, og er nå bare tre poeng bak nettopp Sheffield United og Norwich på de to direkte opprykksplassene.

Sunderland 0-0 Blackpool

Amad Diallo har hatt en del gode innhopp for Sunderland, og nå fikk han endelig sjansen fra start.

Dessverre endte det med Sunderlands andre målløse kamp på rad, og ivorianeren ble byttet ut i kampens 58. minutt.

– Viste glimt av sine kvaliteter, og ballbehandlingen er veldig god. Manglet bare det nådeløse instinktet rundt boksen da de få mulighetene kom. Kommer til å bli bedre, skriver Sunderland Echo, og gir ham karakteren 5 på spillerbørsen.

Sunderland ligger tirsdag kveld bare ett poeng bak playoff.

amaf3242
DET BLE INGEN JUBLING: Det endte målløst på Stadium of Light.

Andre:

• Charlie Wellens var ubenyttet reserve i Oldhams 2-2-kamp hjemme mot Scunthorpe.
  • Keeperkrisen i Altrincham er for lengst over, og Dermot Mee er ikke med i troppen til lagets kamper for tiden. De vant 3-1 borte mot Gateshead uten vår mann.