– Veldig dårlig, han bidro ikke med noe

Tre av våre utlånte var i aksjon tirsdag kveld, og torsdag kveld spilte også Diogo Dalot og AC Milan.

Her er vår rapport om de utlånte.

AC Milan 1-1 Crvena Zvezda

AC Milan avanserte mot Crvena Zvezda (Røde Stjerne) uten å imponere. Etter 2-2 i bortekampen ble det 1-1 på San Siro, og dermed gikk de videre på bortemål.

Diogo Dalot spilte hele kampen for Milan, og denne gangen var han venstreback igjen.

Han leverte tilsynelatende ingen god kamp. Sempre Milan gir ham karakteren 4,5 på spillerbørsen, og de skriver følgende:

– Veldig dårlig fra United-lånesoldaten. Utenom noen få sprinter, så bidro han ikke med noe til laget, og han laget flere frispark. Var også veldig dårlig i angrep, og han bommet på en stor sjanse i førsteomgangen.

Mot slutten av kampen spilte bortelaget med én mann mindre etter en utvisning, men likevel klarte ikke AC Milan å vinne oppgjøret.

LEVERTE SVAKT: Diogo Dalot, som i likhet med Milan har hatt et fallende prestasjonsnivå i det siste.

Shrewsbury 4-2 MK Dons

Ethan Laird fikk sjansen fra start da de møtte Shrewsbury tirsdag kveld.

Hjemmelaget gikk rett i strupen på MK Dons. Allerede etter 20 minutter sto det 3-0. To av målene kom på straffespark.

Laird skulle vise seg frem halvveis ut i omgangen da han fosset ned langs høyresiden og la ballen perfekt inn til Will Grigg. Den nysignerte spissen gjorde ingen feil foran mål og Laird noterte seg for målgivende.

Etter 64 minutter ble Laird byttet ut. Kampen endte til slutt 4-2.

Rotherham 0-1 Nottingham Forest

James Garner har vært god i Nottingham Forest-drakten etter at han ble sendt på lån i januar.

Tirsdag kveld startet han på benken, men derifra fikk han se Ryan Yates sende Forest i ledelsen halvveis ut i andreomgang.

Garner fikk de fem siste minuttene kampen. Oppgjøret endte 1-0, og Nottingham Forest har ti poeng ned til Rotherham som ligger under streken. Garner & co har riktignok to kamper mer spilt.

Morecambe 2-1 Salford City

Salford City så ut til å gå mot en kjempesterk borteseier mot Morecambe, men hjemmelaget scoret to mål helt på slutten, og dermed ble de tre poengene igjen på vestkysten.

Di’Shon Bernard spilte som vanlig hele kampen for Salford, og verken han eller resten av Salford-forsvaret vil nok kose seg veldig med det som skjedde på slutten – og Morecambes vinnermål ville vel vært unngått med en litt bedre klarering enn Bernard (selv om det var mer enn det som gikk galt der).

Både Morecambe og Salford er blant lagene som har en mulighet til direkte opprykk, men som fort også kan ende opp med play-off-spill.

TAPTE: Di’Shon Bernard og Salford City.

Andre:

• Teden Mengi ble værende på benken for Derby under hele oppgjøret mot Huddersfield, da Derby vant. Joel Pereira var ikke med i troppen til Huddersfield.
  • Andreas Pereira ble sittende på benken for Lazio mot Bayern München i Champions League. Bayern München vant enkelt, og er storfavoritter før kamp to.
  • Tirsdagens Portadown-kamp ble utsatt, så da fikk Jacob Carney kampfri i midtuka.
  • Dylan Levitt var ubenyttet reserve da Istra 1961 onsdag vant 2-0 borte mot Sibenik.
  • Tahith Chong er ikke i Europa League-troppen til Club Brugge, og det straffet seg for den belgiske klubben, som tapte 0-1 hjemme mot Dynamo Kiev, og dermed røk ut av turneringen.