Martial fikset omkamp

LIVE: Frisparkperle ga West Ham ledelsen, men Martial utlignet like før slutt.

United måtte slå tilbake etter svake forestillinger mot West Bromwich og Liverpool som ikke var Manchester United verdig.

Van Gaal har ikke gitt opp topp fire, meldte han i dagens kampprogram, og sier at han og hans spillere ikke vil gi seg så lenge det er matematisk mulig.

Etter en målløs 1.omgang ble det scoret to mål iløpet av kampens siste tyve minutter og Martial ble helten for United da han på stillingen 0-1 satte målet som ga omkamp.

Under kan du se vår live-dekning av kampen pluss vår oppsummering av begge omgangene.

Lagoppstillinger

Manchester United: De Gea, Varela, Smalling, Blind, Rojo, Carrick, Fellaini, Rashford, Herrera, Lingard, Martial

Benken: Romero, Darmian, Williams, Schneiderlin, Schweinsteiger, Januzaj, Memphis

West Ham: Randolph, Antonio, Reid, Ogbonna, Cresswell, Kouyate, Noble, Emenike, Lanzini, Payet, Carroll
Benken: Adrian, O’Brien, Song, Obiang, Moses, Sakho, Valencia

LIVE

Oppsummering av 2.omgang: Det ble en betraktelig mer fartsfylt 2.omgang etter ganske rolige første 45 minutter. Martin Atkinson kom mye i fokus og Dimitri Payet skulle kanskje tatt seg en tidlig dusj før han satte frisparket som ga West Ham ledelsen. Memphis og «Basti» satte fart på sakene og United var bedre fremover etter de kom inn, men det var Martial som til slutt klarte å holde liv i cup-håpet.

90+3: Atkinson sier nok er nok, og det blir omkamp mellom United og West Ham.

90+3: West Ham setter ballen i United-målet, men avvinkes for en soleklar offside.

90: David De Gea gjør en kjemperedning på et skudd fra Antonio som ender med et hjørnespark.

90: Det legges til tre minutter.

88: Memphis har vært frisk etter han kom inn. Kommer rundt og slår et farlig innlegg fra venstresiden og West Ham tvinges til å gi et hjørnespark. Corneren ender med utspark.

85: Carrick er nære scoring! Prøver seg med en bakkesuser fra langt hold og ballen triller like til side for mål.

82: UTLIGNING! 1-1, Martial! Herrera slår inn fra høyresiden og på bakre stolpe dukker Martial opp og setter inn utligningen. Vi er like langt på Old Trafford.

80: Memphis slår godt inn fra venstresiden, men West Ham får klarert.

78: Så prøver Schweinsteiger seg, men tyskerens skudd går langt over mål.

76: Memphis tester skuddfoten med engang, men Noble klarerer. Payet har plutselig hele banen for seg selv og setter fart mot De Gea, men Varela tar han igjen og vinner et frispark.

76: UNITED-BYTTER: Schweinsteiger og Memphis kommer inn for Fellaini og Rashford.

75: Blind prøver seg på et skudd og vinner et hjørnespark.

74: Rashford går i bakken like utenfor 16-meteren og vinner et frispark.

71: Carrick stopper en West Ham-kontring og belønnes med et gult kort.

69: United fosser rett i angrep og Martial presser frem en god sjanse, men blåses av for offside.

68: West Ham tar ledelsen. 0-1. Og så scorer Payet. Få minutter etter han skulle fått sitt andre gule kort for dagen sender han bortelaget i ledelsen med en frispark-scoring fra langt hold. Reprisen viser at det er minimal kontakt mellom Blind og Payet i situasjonen som ender med frisparket.

64: Ny straffesituasjon på Old Trafford! West Ham angriper og Payet spilles igjennom, men går i bakken innenfor 16-meteren. Bortelaget roper etter straffe, men Atkinson vinker spillet videre. Reprisen viser at Payet, som allerede har gult kort, faller veldig lett og burde kanskje fått sett sitt andre kort for dagen.

61: Nære på for Rashford! Med et nydelig touch drar han seg inn i 16-meteren før han avslutter mot mål. Randolph redder og ballen triller ut til corner, men Atkinson og hans dommerteam mener ballen treffer Rashford på vei ut.

60: United angriper og Martial finner Herrera utenfor 16-meteren som skyter. Winston Reid kaster seg foran skuddet, og det ser ut som han stopper ballen med armen. Store United-rop om straffe. Reprsien viser at skuddet går via kneet til Reid, for så å treffe han i albuen.

59: Lingard blir igjen stoppet ulovlig, og denne gang er det Kouyate som får et gult kort.

57: Nytt United-frispark i god innleggsposisjon, men Herrera går for skudd. God kraft på skuddet, men Randolph er tidlig i hjørnet og plukker den enkelt.

55: Herrera slår godt inn og treffer Martial som prøver å styre ballen inn i feltet, men West Ham får klarert.

54: Lingard stormer fremover, men går i bakken og får frispark i gunstig innleggsposisjon mens Payet får gult kort for fellingen.

52: Carroll får nesten en gratismulighet av Fellaini. Belgieren klarer ikke å klarere et West Ham-innlegg ordentlig og Carroll lukter den, men stoppes før han får skutt.

49: Rojo prøver å spille igjennom Martial, men pasningen blir for lang for franskmannen.

48: Herrera prøver å vri spillet over til Rojo, men argentineren klarer ikke ta ned ballen og West Ham tar over.

47: Bortelaget starter omgangen med et farlig innlegg, men De Gea er tidlig ute og bokser unna.

45: Lagene er klare etter pausen, og West Ham sparker igang 2.omgang.

Oppsummering 1.omgang: 0-0 både oppsummerer omgangen og er et fair resultat så lang i kampen. West Ham har vært nærmest scoring med Emenikes sjanse etter fem minutter og vært ett, to og tre hakk farligere enn United. De første 45 ba på flere sjanser for begge lagene, men ingen farlige nok til å true stillingen i kampen.

45+1: West Ham skaper omgangens siste sjanse. Cresswell banker ballen inn fra siden, men det som ser ut som en blanding mellom innlegg og skudd går rett i fanget til De Gea.

45: Det legges til ett minutt.

43: Skummelt hjørnespark fra United. Blind slår på første stolpe hvor Rojo kommer seg alene, men argentineren får ikke et ordentlig treff på ballen.

41: Så slippes en ironisk liten jubel løs på Old Trafford når Atkinson gir et frispark i favør hjemmelaget.

40: Veldig mye kamp mellom Fellaini og Carroll helt til Rashford kommer inn i duellen. Den unge spissen skuffer Carroll unna, men Atkinson mener Rashford stoppet Carroll ulovlig. Atkinson mottar store protester fra United-spillerne.

38: Atkinson i fokus igjen. Martial skjærer inn fra kanten, men stoppes av Payet. Det ropes på obstruksjon, men spillet vinkes videre.

36: Kontringsmulighet for United etter Blind bryter West Hams angrep, men det går litt for tregt og bortelaget får alle mann bak ballen.

32: Spesiell situasjon på Old Trafford. Mark Noble meier ned Lingard bakfra, men Atkinson mener taklingen er ren. Ti sekunder etterpå river Fellaini Noble i bakken og dommeren nøler ikke med å gi belgieren et gult kort. United skulle nok hatt et frispark, og Noble burde vært i boka til Atkinson i den situasjonen.

29: Nok et Rojo-innlegg skaper farligheter! Martial slår ballen videre til Rashford som skyter på førstetouchet, men må nøye seg med en corner. Hjørnesparket ender til slutt med utspark.

27: Men der kommer en ny United-sjanse signert Ander Herrera. Rojo er med fremover og slår inn til Herrera midt i feltet. Spanjolen møter ballen med bredsiden, men må se forsøket hans gå noen meter over mål.

26: Rashford jager West Ham-forsvaret som triller ball helt alene. Har vært veldig rolig de siste fem nå.

22: Martial drar seg inn fra venstresiden og skyter, men West Ham-forsvaret avverger.

19: Nesten for Herrera! Martial slår et fint innlegg på bakre stolpe hvor Herrera står klar og kliner til på hel-volley. Skuddet ser ut til å gå via beinet til Cresswell og ut, men dommeren dømmer utspark.

18: Bortelaget angriper og igjen er det Cresswell som slår inn fra venstre. Emenike får stå alene og header mot mål, men De Gea har full kontroll.

16: United triller ball og Varela får den på høyresiden. Backen slår inn til Rashford som prøver seg på et brassespark, men får ikke treffet han kanskje så for seg.

15: Lingard tar seg innover i banen og tester venstrefoten, men skuddet går like til side for mål.

13: Rashford utfordrer Reid etter corneren, men West Ham vinner et frispark.

12: Fellaini vinner ballen høyt i banen og triller videre til Martial som vinner et hjørnespark.

10: Etter noen rolige minutter står plutselig Cresswell helt alene på venstresiden. Uforstyrret svinger han inn et innlegg som treffer pannebrasken til Andy Carroll, men nok engang går forsøket over mål.

7: West Ham fortsetter å presse på. Payet prøver et skudd fra 16-meters-hold, men De Gea ser ballen trille ufarlig utenfor.

5: Nesten for bortelaget. Carroll ikler seg rollen som servitør og sender Emenike igjennom alene. Skuddet til nigerianeren går noen centimeter til side for mål.

4: Bortelaget prøver seg fremover. Cresswell finner Carroll i feltet og sistnevnte hamrer til, men skuddet går noen meter over målet til De Gea.

4: Kampens første skudd kommer fra Lingard. Varela slår inn i feltet og engelskmannen prøver seg på helvolley, men treffer ikke veldig godt.

2: På vei fremover går Martial i bakken etter en sen takling fra Reid. West Ham-forsvareren belønnes med et gult kort.

2: Rashford utfordrer én-mot-én, men nøye seg med en corner som til slutt ender med utspark.

1: United starter med å lempe ballen langt opp mot Fellaini.