– Lacazette ville passet bra

Louis Saha om Uniteds spissjakt.

Louis Saha vant to ligagull, ligacupen og Champions League med United da han spilte på Old Trafford mellom 2004 og 2008.

Forrige helg spilte han i legendekampen på Old Trafford, og i den forbindelse snakket Manchester Evening News med ham om den hete Lyon-spissen Alexandre Lacazette.

24-åringen scoret 27 mål på 33 kamper i Ligue 1 denne sesongen, og ble med det klar toppscorer – seks mål foran Marseilles Gignac og hele åtte foran Zlatan Ibrahimovic. I mars scoret han også sitt første A-landslagsmål.

Suksessen har gjort ham ettertraktet, United er som vanlig blitt nevnt som en mulig ny klubb og Louis Saha er ikke i tvil om at han ville lykkes.

– Jeg mener at United må kjøpe en spiss. Det er nemlig viktig med konkurranse på topp. Det er det som får spillerne til å gi det lille ekstra. (…) Litt mer fart enn tidligere kunne også være viktig for å kunne komme inn bak motstanderens backrekke og stresse forsvarssspillerne litt mer.

– Jeg tror sånn at Lacazette kunne vært bra i United. Han har gjort det bra i Frankrike. Han har scoret mye, særlig fordi han kan true bakrommet, men han kan også score fra lang holdt. Han er en veldig smart spiller, sier Saha.

Europas farligste (med minst 26 målpoeng) per 18.5.2015:

spissfarlige