Lånes ut til Molde?

Blir bestemt i slutten av mars.

Ifølge Romsdals Budstikke har det vært diskutert et mulig låneopphold for United-spilleren.

FIFA-agent Jim Solbakken bekrefter at et fremtidig låneopphold har vært et tema, men overlater til Molde Fotballklubb å diskutere hvor aktuelt det er. Solbakken føyer til at det ikke kommer til å skje noe før den norske serien har startet.

Direktør i MFK, Tarje Nordstrand Jacobsen sier at ledelsen i klubben ikke jobber aktivt med å få i stand en leieavtale for Eikrem og at det ikke har vært diskutert i klubben. Han ønsker heller ikke å si noe om klubbens holdning hvis det kommer et forslag om en låneavtale på bordet før neste sesong.

Eikrem selv er positiv til å spille noen måneder for gamleklubben, men kun hvis det klaffer for Molde, United og han selv. Isåfall blir det trolig snakk om en låneavtale der han spiller vårsesongen for Molde og returnerer til Manchester når sesongen i England starter.

"Det handler om å spille flest mulig kamper på høyest mulig nivå. Jeg tror det ville være positivt for meg å prøve meg i eliteserien en periode" sier Eikrem som har kontrakt med United ut neste sesong.

Kilde; Romsdals Budstikke