– La Pogba spille sitt spill

Ex-red Quinton Fortune mener Paul Pogbas kvaliteter vil komme til syne snarest.

– For meg, burde rollen hans bare være å spille sitt spill, la laget vinne og de  naturlige kvalitetene hans vil vises, sier Fortune til Goal.

Paul Pogbas retur til Manchester United har ikke vært etter alle supporteres forventninger. Feilplassert, mener noen. Mot Leicester lørdag fikk han imidlertid utfolde seg, og ble av blant annet United.nos Bjarte Valen kåret til banens beste.

Fortune, som spilte over 70 kamper for United fra 1999 til 2006, har troen på franskmannen som kostet over £100 millioner for United.

– De har flere ballspillere rundt ham nå. Bruken av Juan Mata og Ander Herrera tillater Pogba å enda friere. Problemet med Pogba er at han er sterk, og kan både forsvare og angripe – han kan gjøre alt. Av og til kan det være en negativ ting. Bare sett ham på banen, gløem alt det kompliserte og taktiske. Bare la gutten spille, er rådet fra Fortune.pogbawatford

Videre trekker han frem at årsakene til at han gjorde det bra i Juventus var at medspillerne, Andrea Pirlo og Arturo Vidal, lot ham utfolde seg.

– Da Pirlo forlot tok Pogba over ansvaret fra han. En er nødt til å se den selvtilliten og forståelsen med lagkameratene. Han har kommet inn på et lag hvor de har spilt en fast stil i over to år – med en annen stil, legger han til.