– Kutt ut England!

Medlemmer av støtteapparatet bedt om å gi slipp på deltidsjobber med det engelske landslaget.

Tony Strudwick og Rod Thornley har fått beskjed om at de heretter må konsentrere seg fullt og helt om jobben som henholdsvis fysioterapeut og massør for Manchester United. Det betyr at de må takke nei til videre engasjement for Roy Hodgson, som har nytt godt av de tos tjenester i sin jobb som sjef for det engelske landslaget.

Manchester United FC Official Photocall
Rod Thornley, massør.
Manchester United FC Official Photocall
Tony Strudwick, fysioterapeut.

Både Strudwick og Thornley vil være med når England i neste uke skal ut i EM-kvalifiseringskamper mot San Marino og Estland, men deretter vil det være slutt. Det har Louis van Gaal bestemt.

Manageren er frustrert over det enorme skadeomfanget på Old Trafford, og ønsker at de to skal være fullt og helt tilstede for å takle forpliktelsene de  har som klubbansatte. I en slik situasjon får England være England, mener United-manageren.

Ifølge The Guardian  håper representanter fra FA å få til et møte med LvG i håp om å komme frem til en løsning som vil gavne begge parter. Van Gaal synes imidlertid å ha tatt sin beslutning, og da er det lite FA kan gjøre. Mest sannsynlig vil forbundet derfor måtte finne andre folk som kan gå inn i landslagets støtteapparat før kampene mot Slovenia og Skottland i november.