– Kunne ikke vært mer stolt av spillerne

Casey Stoney fikk ikke med seg poeng fra Etihad, men fikk se et United-lag som imponerte stort mot forhåndsfavorittene i lyseblått.

United var nemlig det klart beste laget før pause. Vi skapte første omgangs største sjanse ved Jane Ross, samtidig som Jackie Groenen muligens ble snytt for straffe etter at halvtimen var spilt.

Etter pause viste derimot City hvorfor de er en av favorittene til å vinne ligaen denne sesongen, og Caroline Weir sitt drømmetreff tidlig i omgangen var nok til å sikre tre poeng.

United-manager, Casey Stoney, var uansett strålende fornøyd med det hun fikk se av laget sitt i seriepremieren.

– Vi startet for 14 måneder siden. Å komme hit og spille så bra foran så mange mennesker, og med spillere som ikke har spilt på dette nivået tidligere. Jeg kunne ikke vært mer stolt av spillerne, sa Stoney.

Hun skulle gjerne hatt med seg poeng, men var klar på at det ikke hun og spillerne ikke kunne gjort så mye annerledes.

– De ga alt de kunne ute på banen, og de gjorde alt jeg ba dem om før kampen. Til slutt så holdt det akkurat ikke.

Forsvarssjef Abbie McManus skulle også gjerne sett at resultatet var annerledes. Spesielt etter førsteomgangen de leverte.

GOD: Abbie McManus var god i midtforsvaret til United.

– Vi er skuffet over resultatet. Vi var bedre enn dem i første omgang. Dessverre fikk de et tidlig mål i andre omgang, sa McManus.

Hun var naturligvis overveldet over å åpne sesongen foran over 31.000 tilskuere på Etihad.

– Det var fantastisk å starte sesongen her. Publikum var veldig bra. Jeg håper ikke at det bare blir denne ene kampen hvor det kommer mange tilskuere. Begge lag fikk vist fram stilen sin nå, og vi leverte et bra show.

– Kvinnefotballen blir bare større og bedre, og publikum gjør det enda mer spennende for oss også. Så vi håper å se de tilbake flere ganger, sa Abbie McManus.